reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Jesssuuuu ja byłam wtedy w ciaży aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ten czas leci
aż mi się łezka w oku zakręciła ;)

Sto lat Sto lat
cmok cmok cmok
dla panny Anny

Rubi ale się wstrzeliłaś 00:00 nieźle :-):-):-)

a swoją drogą to dzieki dziewcyzny że jesteście !!!!!!!!!!!! i nic więcej nie powiem bo się rozkleję :tak::tak::tak::tak:

reklama
Amelkowa przekaż córeczce :
Aniu z okazji Twego przyjścia na świat życzę Ci, abyś każdą wylaną łezkę odpłaciła rodzicom, tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto :*

Rubi przyznaj się miałaś włączony budzik na 7.25 ;-)

Anik to może zróbmy tak jak Aga si zgodzi, weź Ty pierwsza te ciuszki, bo Wojtuś 1,5 miecha starszy a w odpowiedni czasie mi je przekażesz, co Ty na to? A co do laktacji, to pewnie Wojtuś już więcej je posiłków nie mlecznych więc cyce zdążyły Ci się już odzwyczaić ;-) Nikoś dopiero 2 dni miał warzywka zamiast mleka, więc mi puchną i łaskoczą bardzo:baffled:

Arco ;-) nie miałam :-) Monia się obudziła po 7:00, obudziłam R do pracy a ten włączył kompa...patrze... 7:22 :-) net mi troche sie dlugo odpalał ale dałam rade :-)

Aniu pszczółko nasza,wszystkiego najlepszego,duuuuzo zdrówka i samych wesołych dni!!!

Rubi jesteś bezbłędna:-D Gratulacje dla Moni, A dla Jasia zdrówka! calkiem możliwe,ze to roztocza,ale to tez niekoniecznie astma musi być tylko alergia.Roztocza sie przez te grzejniki bardziej uaktywniają:baffled: a co do prania to ja właśnie słyszałam,żeby nie suszyć w tym pomieszczeniu gdzie jest alergik,ale nie pamiętam dokładnie dlaczego,chyba dlatego ,ze roztocza lubią wilgotne też:tak: Ja tez uczulona na roztocza.A może Jasiowi samo odczulanie by nieco pomogło,a nie sterydy odrazu.
Anik ojj ja miałam @ przez ostatnie 2 tygodnie to mnie roznosiło:-p K sie też oberwało,a z reszta jemu to by sie nawet wiecej należało,chyba mu jakieś bęcki sprzedam,bo mnie tak denerwuje ostatnio:sorry2: A nawet mi nic nie mówił,że cie spotkał,ale i wdzisz...i tu znów pomoc sąsiedzka jak znalazł:-D...hehe fajnie,ze tak blisko mieszkamy:tak: Biedna Karolcia:-( Ale dobrze,ze już z nia lepiej,a wspomnienie szpitala kiedyś minie.Chociaż Maciuś do dzisiaj pamięta,ze był:baffled: i jak tylko tamtędy jedziemy to odrazu jęczy.
Amelkowa trzymam kciuki za córcie przyjaciólki i za nią samą też!!!
Nie wiem czy się mogę wprosić,bo się tłoczno zrobiło u Ciebie;-)

Nie wiem co jeszcze miałam napisać.Do doopy jestem dzisiaj,wszystko mnie boli po wczorajszym weselu.Nie nie nie to że się pobawiłam,wręcz przeciwnie.Młody mnie okupował i ręce mi dzisiaj chyba odpadną ,bo kloc ponad 15 kg waży,a caly czas chciał na ręce:wściekła/y:. W chwilach przebłysku latał po sali,a ja za nim.O 20 byłam już taka padnięta ,ze hej,on z resztą też,a dotarliśmy do domu o 22.30:baffled: W domu to mi całkiem humor siadł jak zobaczyłam jaki żeśmy burdel rano w pośpiechu zostawili,a już najbardziej sie na K w kurzyłam ,ze nic po sobie nawet nie posprząta,garów nie myje,wszystko mi na głowie zostawia i poszłam spać.
Piernicze dzisiaj obiadu nie robię ,bo w kuchni nie ma warunków:no:
A i wcale się nie cieszę ,zę dzisiaj piatek ,bo jutro na uczelnię:szok::szok::szok: Mam nadzieję,ze nasz szybko wypiuszczą,bo jakieś szkolenie biblioteczne ma być i nie wiem co dalej,ale do 20.30 to nie chce mi się tam siedzieć:no:
No to ponarzekałam,conajmniej jakbym ta @ jeszcze miała:sorry2:

Amelka teraz proszę tego posta nie łączyć, tamten jest tylko dla Ani;-)
Magda, widzę, że masz nerwa na K okropnego, ale nie warto się tak złościć na siebie:tak: wiem, że faceci czasem potrafią zaleźć nieźle za skórę, ale co my byśmy bez nich zrobiły;-) Kup winko, włóż coś sexy, zrób dobra kolację(albo zamów, co się będziesz męczyła;-)) i spędźcie sobie miły wieczór we dwoje;-) Od razu się stosunki między Wami polepszą, a i Ty jutro na uczelnie pójdziesz z bananem na buzi;-)

Rok temu urodziła się dziewczynka
Taka mała okruszynka
Ależ jest wciąż zamieszanie
Ciągłe spacery i doglądanie
Ale też radości bez liku
A więc rośnij zdrowo mały smyku !!!

Sto Lat Anusiu:-)

Anik eh Ty to masz przeboje:-), ale najważniejsze, że z Karolką coraz lepiej:tak:
Madzia nie martwiaj się, napewno Was jutro wcześniej wypuszczą:-), a ja też wczoraj Mojego P., zagoniłam do mycia garów:yes:
Amelkowa jak czytałam ploteczki z zeszłego roku, to aż się wzruszyłam;-)

A u Nas znowu pobudki nocne:baffled:, kurczę nie wiem co znowu z Alusiem, marudził dosłownie co kilka minut i znowu butla 2 razy, a deserków odmawia, eh co za chłopina uparty:dry:. Mam nadzieję, że za jakiś czas znowu zacznie przesypiać całe noce, bo człowiek się odzwyczaił od wstawania po ciemku:-D

Ostatnia edycja:
Aga :-D:-D:-D:-D tylko,ze najpierw bym musiała posprzątać ten cały syf,a tego juz mi się nie chce.Nie będę dzisiaj robic nic,tylko odpoczywać i sie odstresowywać ,bo juz mnie w żołądku ciśnie na samą myśl,ze jutro do budy:baffled: No muszę tylko zupke dla młodego na jutro zrobić ,a K niech spada na drzewo.Jak posprząta to pomyślę nad twoją propozycją:-D Tylko,ze coś mi się wydaję,ze jutro jak sami zostaną to już w ogóle chaty nie poznam:no:
Agita musicie przeczekać,napewno sie Alusiowi spanko polepszy.a może ząbki go męczą:confused:

reklama
Anik to miałaś z tą Karolką pod drzwiami:-( mój Patryk wczoraj spał z kupą 2h i ma czerwone doopsko:-(
Kotka nie mam, bo R się nie zgodzi w mieszkaniu, z resztą chyba ma rację:-( musze poczekać aż wybudujemy dom:tak:
Może podrzucę Ci ubranka dzisiaj, zobaczysz czy coś chcesz??? Rajstopki męskie tez chyba jakieś tam są;-) Nie wiem tylko jaki rozmiar:confused: Tak koło 18 bym wpadła z Patrykiem na chwilkę, no chyba,że nie masz czasu???

Do góry