O
ona_23
Gość
No niewiem jak jest na porodówce opinie tylko slyszalam, same negatywne, no i dziecko znajomej ledwo przezylo przez błąd lekarzy tam, innej znajomej dziecku wylamali obojczyk bo ciągneli...ja lezalam na patologii i to juz mnie zniechecilo przed porodem tam, szczegolnie dr Łabiak ktory traktuje pacjentki niezbyt dobrze, ale jak ktos powiedzial "z jakim nastawieniem pojedziesz tak bedzie" dla mnie wazne bylo by urodzic po ludzku, nie chcialam poprostu urodzic, miec wszystko w nosie i isc do domu, wazne bylo tez dla mnie by nie tylko moje dziecko dobrze traktowali ale i mnie a tego nie dostalam na Reymonta dlatego też urodzilam w Brzegu i mimo prl-owskiego designu tam jestem zadowolona.
Co do eko...podoba mi się ta idea rozpowszechniania tego, jestem jak najbardziej za wielorazowymi pieluchami, dlugim karmieniem, praniem w orzechach i innymi cudami, kiedyś to bylo normalne, teraz to jest moda, ale fajna moda, mimo,ze karmilam 2msc, uzywam tanich pieluch to jestem za eko
ja pączkow nie robię, poszlam do piekarni i kupilam, w nosie mam jakiś tlusty czwartek
Co do eko...podoba mi się ta idea rozpowszechniania tego, jestem jak najbardziej za wielorazowymi pieluchami, dlugim karmieniem, praniem w orzechach i innymi cudami, kiedyś to bylo normalne, teraz to jest moda, ale fajna moda, mimo,ze karmilam 2msc, uzywam tanich pieluch to jestem za eko
ja pączkow nie robię, poszlam do piekarni i kupilam, w nosie mam jakiś tlusty czwartek