reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Kamea a co zwiedzamy?
Bo ja chyba pozwiedzam okna za pomocą szmatki ;-)

Nuda nieco mi doskwiera, to może zacznę chałupkę glansować, co by nowy mieszkaniec z honorami mógł byc powitany...

Witam,

Ja dopiero co wstałam:szok::szok:!!!!!!A przychlastana jestem po wsze czasy. 12h spania z 1 przerwą o 5 na toaletę, a o 5,15 M miał budzik do pracy-podobno jeszcze się krzątał po sypialni bo nie mógł paska znaleźć- a ja nic zero reakcji....

Madzia- jakaś ty ekologiczna i o zwierzątka dbasz:-)

A ja dzisiaj mam do zwiedzania ośrodek zdrowia w którym przyjmuje mój poprzedni gin i ten konował śnił mi się w nocy!!!!!Ależ to było przerażające

Jak to co zwiedzamy??? Wątek opolski!!!:-D
Madzia to tulimy, tulimy:tak: Kuba ostatnio lubi spać przytulony do mnie... na mojej poduszcze. Wszystko fajnie tylko, że ja strasznie niewyspana chodze, bo jak tu się wyspać mając głowę na szafce nocnej:baffled:
Sylha zaczynasz bić rekordy:-)

Kamea :) my w odwodzie mamy materac na podłodze,bo wielkolud z łóżka na razie głową w dół złazi i spać ciężko z nim...no i siostrzyczkę też ciężko zrobić:p

sylha-pewnie się powtórzę,ale śpij ile możesz:) uwielbiam karmić kaczki i inne ptaszyska:)

sylha :-D:-D:-D Szalejesz z tymi avatarami - czaaaaaaaadowy!

A reszta śpi? Pewnie już po sniadankach, kawusi i teraz pracują pilnie, a ja znowu bąki zbijam przy klawiaturze, ale koniec tego dobrego - obiecuję dzisiaj wstać od pudła ;-)

reklama
Do góry