reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Witam się i ja :)

Dorota-ja mam prawie 33 latka( wyglądam na tyle dziołszki ?) synek prawie roczny:) Dorian Stanisław-czekaliśmy na niego prawie 3 lata :))) mąż jest w moim wieku,ja nie pracuję na etacie-tylko w domku 3 etaty robię :))) ale z chęcią już wróciłabym do życia zawodowego:/ no,ale zanim to nastąpi dajemy szansę drugiej dzidzi i działamy:)))

reklama
Hey dziewczyny ! nie zagladalam , bo ostatni czas byl dla nas dosc ciezki. Chcialam sie pochwalic ,ze moj synek urodzil sie 23 marca w Opolu na Reymonta :) Bedziemy tutaj troszke dluzej bo to dobre ponad 4 tygodnie przed termine. Wiec poki co staje sie mieszkanka Opola ;)
pozdrawiam!

reniuszek :)

GRATULACJE :-)

Jak ma na imię Maluszek? no i jak się oboje czujecie? przed czasem to wiadomo,że teraz duuużo sił Wam obojgu potrzeba

madzia - DZIEKUJEMY ! ja od dnia w ktorym urodzilam jestem fruwajaca . Maly nazywa sie Maksymilian jest na dole na patologii noworodka - ja pietro wyzej . Codziennie po kilka, kilkanascie razy schodze do niego . Walczymy troche w inkubatorku ( cala sytuacje opisalam na wczesniakach) .
Musze powoli przestawic sie na regeneracje sil w wolnych chwilach bo troche sie zapominam , a sa momenty kiedy kreci mi sie juz w glowie :)

MADZIALENA witam się z Tobą, powodzenia w starankach nad drugą dzidzą.A skąd jesteś???

RENIUSZEK witam się, gratulacje, synka. Wracajcie szybko do domku.

Dorotar to ci trochę wspułczuje tych kilogramow na przodzie, ciezko nosić takie cycory.
Reniuszek GRATULUJE!!!!!!

Ja to ciągle sie tak zastanawiam co tu robić z tą karierą zawodową, w zasadzie jakby się chcialo zmajstrować rodzenstwo to juz trzeba bo do pracy to chyba bym poszla za 4lata.;/

Ona to zawzyjmy pakt. Zmajstrujmy dzieciaki w tym samym czasie:tak: Ja to miałabym szanse dzisiaj... ino tak mi się dzisiaj nie chce. Poza tym chłopa bym najpierw upić musiała. A przede wszystkim to najpierw Kube bym musiała uspać:-D Chłopak w ogóle nie spał po południu i jeszcze biega po chałupie:baffled:

reklama
haha nie, dzięki, jednak bardziej na nie, jestem co do kolejnego dziecka, pozatym no kurdę, chlopa nie mam teraz, okres mi się zbliza, wiec plodne dni w siną dal poszly :p

Do góry