reklama
madzialena79
mamuśka kruczka
reniuszek-to ładnie całkiem z wagą
mój urodzony co do dnia i miał 2880
Twardziel mały rade da
)) pozdrawiam:*
Twardziel mały rade da
Kamea
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki.
Ja już walcze
Ja już walcze

madzialena79
mamuśka kruczka
Kamea
spania nie masz?
My trzecia noc śpimy z Dorkiem i franca mała do 9 śpi
)) z jedną pobudką
))

My trzecia noc śpimy z Dorkiem i franca mała do 9 śpi
dorotar110
WITAJCIE.
Byłam z małym u lekarza w nocy zaczął strasznie kasłać odrywająco, na szczęście wszystko w porządku a nawracający kaszel i zapchany nosek mogą być i raczej są powodem nietolerancji mleka i nabiału krowiego, także powrót skazy, tym razem ukryty, że tak powiem bo nic mu nie wyskakuje na buzi i ciele. Mały ma dostawać wapno, fenistil krople i euphorbium by oczyścić nosek a mama z powrotem zalecenia, żeby nie jeść nabiału itp. Czyli mamuśka znowu na dietce.
A i odebrałam dziś zdjęcia robione u fotografa w dniu chrzcin, piękne są.
Byłam z małym u lekarza w nocy zaczął strasznie kasłać odrywająco, na szczęście wszystko w porządku a nawracający kaszel i zapchany nosek mogą być i raczej są powodem nietolerancji mleka i nabiału krowiego, także powrót skazy, tym razem ukryty, że tak powiem bo nic mu nie wyskakuje na buzi i ciele. Mały ma dostawać wapno, fenistil krople i euphorbium by oczyścić nosek a mama z powrotem zalecenia, żeby nie jeść nabiału itp. Czyli mamuśka znowu na dietce.
A i odebrałam dziś zdjęcia robione u fotografa w dniu chrzcin, piękne są.
O
ona_23
Gość
dorotar pokaz,pokaz fotki 
Kamea
Zajechana jestem jak koń po westernie!!! Właśnie wróciłam z bilansu dwulatka. Był bek, ryk i w ogóle histeria. Lekarka chciała przełożyć wizytę na inny termin, alce co mi po tym. Kuba reaguje tak na obcych od września, więc w najbliższym czasie raczej nic się nie zmieni... Jutro okulista, nie wiem po co w ogóle tam jade

dorotar110
ONA pokażę ale już jutro na spokojnie.
Kamea
Dziewczyny... Kto rano wstaje... ten jest niewyspany

reklama