Ja tam sie bardzo ciesze, ze linczu nie bylo :-) Na stosiku to w Sredniowieczu juz dawno za wiele innych rzeczy by mnie spalili :-)
A wracajac do naszego "katolandu", to wczoraj uslyszalam fajna wiadomosc ;-) Podobno co jakis czas odbywa sie w kosciele od 25 lat spis wiernych. I wczoraj tez taki byl. Podobno podczas ostatniego (2 lata temu), moje miasto mialo najnizsza serdnia w calym kraju :-) Czerwone Zaglebie nadl jest czerwone, a nie czarne ;-) I pomyslec, ze tyle nieprzyjemnych rzeczy przytrafilo mi sie tutaj. ciekwe, co by bylo w miscie z wyzsza srednia ;-)
Co do gina, to ja akurat wole mezczyzn. Jakos na babeczkach zawsze sie przejechalam. A do prowadzenia ciazy wole juz faceta, ktory moze mniej z tego rozumie, niz sfrustrowana stara pane w okolicach czterdziestki, ktora swoich dzieci nie ma i miec nie bedzie i do tego jest ruda, paskudna, piegowata i ma wylupiaste oczy ;-) Nioooo wyzylam sie na jednej gince z mojego miasta wlasnie. Strasznie sie na niej awiodlam... juz teraz podczas ciazy, mimo, ze to moja znajoma.... Juz chyba lepszy jakikolwiek facet, niz ona....