• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Kira a ta druga faza to juz króciukta, kilka razy poprzerz i gotowe. To najlepszy moment. No i tatus od razu małą zobaczy. Zresztą podejrzewam, że jak go bedziesz miala przy sobie to na parcie już go nie wypuścisz.

A tak w ogóle to ci sie lanie należy za brak zdjęć to lansu. >:(

reklama
Dziewczynki Myfa i Anetka super ze dzieci zdrowe kurcze ja sie już boje że moja mała bedzie jednak
dużym noworodkiem, nawet mi to położna potwierdziła w szkole rodzenia jak KTG robiła i brzucholek moj zobaczyła
Olcia w 29tyg ważyła 1411 gram teraz ma pewnie z 1600gram dzieci ponoć rosną 200 gram na tydz
a ja sama 4400 ważyłam wiec co sie dziwic ;) :D :laugh:

Karolla, spokojnie, z tego co wiem, to Male w 31 tyg powinno wazyc ok 1600-1800 wiec wszystko jest ok. A na pocieszenie dodam tylko, ze moj maz wazyl 4850....a tesciu 5800...i babcia rodzila go w domu. Wiec spokojnie:)

to moje małe wazy idealnie :-) i wcale nie zaduzo :-)
Karolla ja z mezem duzo nie wazylismy za to dziadkowie obaj prawie po 5 kilosow.... narazie nie boje sie o to ze male duze bedzie wazne by zdrowiusie......i zeby sie przekrecilo glowka w dol bo narazie to tupta w brzuszku tak jak ja głowa do gory :-)

MYFA to super ,ze dzidzia zdrowa i rosnie,jakie to fajne uczucie,kiedy sie widzi to "malenstwo" ja mam wizyte w srode i tez zobacze brzdaca(sni mi sie po nocach ,ze to chlopczyk:) zobaczymy czy sie sny spelniaja,mowia,ze nalezy je odczytywac odwrotnie,wiec sama juz nie wiem:)

No dziewczynki ;-) córcia potwierdzona także przez moją ginkę ;-) Wszystko pięknie i ładnie. Wg wagi u pani doktor przytyłam 8 kg a nie 9,5 jak pokazuje moja waga ;) No i teraz wizyta 22 grudnia a później już co 2 tygodnie :). buziaki

Karola, ja mu daje taki wentyl bezpieczensta. Nie chce, zeby czul sie naciskany, albo zmuszany. Wyjdzie w praniu. Ale oboje na razie wolimy, zeby ominely go te najbardziej "fizjologiczne" momenty ;-) No i do szpitala zabieram jeszcze moja mame. Jakos najbardziej to w sumie na nia licze ;-) I zapowiedzialam obojgu, ze maja miec wypchane kieszenie na wszelki wypadek ;-) Zebym czula sie bezpieczniej... jakby tak cos, nie daj boze, nie szlo po naszej mysli, to maja uruchomic zaskorniaki... Oczywiscie to takie moje teoretyzowanie i raczej uspokajanie...
Co do zdjec, to nadal jest to temat tabu i nie rozmawiamy. Wnerwilam sie na chlopa i tyle. Ale to jest za dluga historia, zeby ja tu wywlekac ;-) Jak sie wnerwie bardziej, to porozsylam po jego wszystkich krewnych i znajomych gole fotki i mu sie dzub zamknie ;-)

reklama
Kira rozsyłaj, a co. Jak sobie wybrał babę laskę to niech teraz cierpi z zazdrości. ;) ;) ;) trzeba się chwalic póki jeszcze mlode, piękne i zgrabne jesteśmy. A potem to już raczje nie bedziemy rozlengliżowanych fotek na widok publiczny wystawiać. :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry