• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

no no. mnie też ostatnio bolało i lekarz mi wyskoczył z tym, że szyjka niezamknięta, ale po USG się okazało, że zamknięta. W czwartek do niego idę i ochrzanię. Co to ma być za straszenie ciężarnej :P ;) ;)

reklama
Misia, Myfcia i Antares super ze mamy są zdrowiutkie a tym samym wasze bejbiki, Misia tę herbatke mam też kupioną ( kochana teściowa) i
czestą ja pije smaczniusia popieram ;)
Myfa cc sie nie przejmuj miejmy nadzieję że Hubercik sie obróci a jak nie to cesarka nie jest az taka straszna
ja dzisiaj pytałam w szkole rodz o to czy to prawda że dzieci powyzej
4kg rodzą przez cc położna powiedziała że teraz w ogóle rodza sie wieksze dzieci bo mamy sie lepiej żywią i nawet 4.5 kg bobasy mogą
przyjść na świat w sposób naturalny ( to troche rozwiało moje obawy )
Buziaki dla was kochane lutówki!

oj Karolla mam nadzieje ze sie obroci a jak nie to co tam ocale krocze ;-)....jutro kupie ta herbatke .....
buziaki
:-*
ps. moja znajoma urodzica corke 4.5 kg :-) bez ciecia...

Myfka nie martw sie na zapas :) jak będzie cc to będzie :) a jak nie to nie :) i tak tego nie wiesz a po co sie stresowac :)

Jak dokładnie nazywa sie ta herbatka? Może na moje łapki też pomoże?

Antares dzisiaj napuchlam strasznie rece stopy twarz tez, wiedzialam ze tak bedzie ale nie wiedzaialam ze to takie uciazliwe....dzisiaj musze kupic ta herbatke hipppo chyba dla mam w ciazy bo zwariuje....

Myfcia teraz moja kolej na pocieszanie ;). Pamietasz co mi pisałas? Ni więc jeszcze zdąży sie obrócic, a jak nie to link na stronkę gazety i humorek sie poprawi. Mi już lepiej, więc i tobie też sie poprawi :laugh:

Antares super wieści. Cos my lutówki jakies niskocisnieniowe jesteśmy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry