• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Widzę że prawie wszystkie mamy problemiki ze snem. Ja teraz tabletki łykam co 4 godz. mam nastawiony budzik i bębni już nie raz łykając w pól śnie oblałam się wodą aż do nosa to mnie od razu postawiło na nogi :)

Obym teraz nie przechwaliła, ale ja tam jakoś przespałam ostatnie trzy całe noce. Może dlatego, że w całe dnie mam zajęcie i wieczorkiem po prostu padam, jak stonka po opryskach :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A bez szklanki z piciem przy łużku to nie umiem zasnąć, zawsze tak było nie tylko teraz. U mnie zawsze musi pod ręką być coś do picia i koniec. Teraz z wiadomego powodu trzeba dużo płynów spożywać, a tak normalnie to też jest wskazane przy problemach z zatokami. Dzięki dużej ilości płynów ropa nie zalega tak i nie boli.

Zgodnie z temate wątku.
Wczoraj byłam u gina i powiedział mi to co poprzednio czyli, że szyjka macicy przepuszcza palec. I że nic dziwnego, że na USG tego nie widać bo gdyby było widać to sam by zrobił. I że wysłał mnie do tego szpitala, bo ryzykował tylko, że go znielubię, a jakby nie wysłał i coś bysię stało to by sobie nie darował.
Hmmm... Czy któraś z Was wie co to dokładnie znaczy z tą szyjką?? Czy to normalne na tym etapie??

Kachan moja chyba tez przepuszcza - przynajmniej tak mi sie wydaje. No, ale ja chyba taki ideał w tej ciązy to nie jestem ;). W końcu te bóle brzuszka skądś sie biora. :(

Mnie też te skurcze męczą, przez ostatnie 2 dni tak ich dużo jakoś i w dzień i w nocy, ale powiedział, że od 30 tygodnia to tak już może być, bo się już przygotowujemy do porodu i to są skurcze- hę nie pamiętam, ale od nazwiska jakiegoś faceta chiba

no, no Braxtona-cośtam albo cośtam-Braxtona. Dokładnie.
z głowy mi wypadło. Ja to w ogóle ostatni taka roztrzepana jestm. Zapisałam się wczoraj na następną wizytę i zanim wzięłam kartkę, która leżała 15 cm ode mnie , żeby zapisać na kiedy, to już zapomniałam na którą godzinę. ;) ;) ;) Boshe, uciąć mi ten łepek, bo już pożytku z niego nie ma :D :D :D :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry