• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Klara ja sie urodziłam 13 i to w niedziele ponoć najwieksze leniwce sie wtedy rodzą i szczerze
to czasem chciałabym byc leniem ale mam niestety pedantyczną naturę, a 13 to moja szczęśliwa liczba!
Wiec nie bierz sobie tej daty do głowy ! Najważniejsze by maleństwo było zdrowiutkie! :)

reklama
Klara ja uwielbiam "13" :) chodziłam do 13 LO, zawsze miałam 13 numer w dzienniku, 13 mam imieninki :) :) :)

Olcia to tak, o 12:45 kończę zajecia na rzeźbiarskiej, potem po południu mam zwiedzanie porodówki na kamieńskiego i mam pomysł żeby mnie mąż potem odwiózł do Ciebie więc to by było gdzieś tak koło 17-18-19 tej.... :) może tak być?

A ja jak ochłonełam po nowinach z Rybką, zaczynam jej troszkę zazdrościć (nie tego że urodził się wczesniaczek), ale że ma to za sobą i cały dziewiąty miesiąc (ponoć najtrudniejszy do wytrzymania) jej nie czeka. Od tygodnia mam nerwoból w pośladku i od tego jestem bardzo zmęczona, a w nocy muszę się dokładnie wybudzić żeby na drugi bok się przekręcić, a w dzień padam. Ale mimo to do 37/38tyg. chciałabym wytrzymać- człowiek już sam nie wie czego chce, ;D

Jestem po wizycie u gina, zlecił mi szereg badań: aspat,alat,bilirubina, wr, hbs, morfologia+płytki, b.ogólne moczu. Jak wchodziłam do gabinetu i zobaczyła jak ja chodzę przez tą rwę kulszową, zapytał się "czy już rodzimy?". Na moją rwę kulszową kazał brać witaminy B complex i B6 (3x1tabl.) i że moge wziąść paracetamol, gdyby bardzo bolało. Zrobił mi szybciutkie usg (tak sprawdza czy bije serduszko)- Paulinka główką do dołu i jest teraz na środku, reszta chyba też OK.
Ale mój gin już więcej się ze mną nie chce spotykać, dopiero 4dni przed porodem na KTG (o ile badania wszystkie bądą w normie). Chyba nie jest nadgorliwy, a podobno pod konieć ciąży wizyty są częstsze ???.

moj tez dydek co 3 tyg preferuje jesli jest wszytsko ok, widocznie twoj tez uwaza ze nie ma potzreby
zcestrzego "grzebania" ja co prawada nie posluchalam i ide za tydzien do niego czyli dwa tyg od ostatniej wizyty ale jesli po tym usg i wizycie bedzie ok to juz nie ide na ko;ejna wizyte bede czekac na porod :-)

No to moja gin jest nadgorliwa ja teraz co 2 tyg wizyty mam ale to przez małowodzie bo AFI mam 6cm
i trzeba kontrolować ! Jutro i tak sie z nią widzę w szpitalu na badaniu wód! A kolejna wizyta 16 stycznia
dobrze Dytek ze nie masz za czesto wizyt widac malutka zdrowiutka tylko sie cieszć!

reklama
mam nadzieje Karolla,ze masz racje z tymi wizytami, moja tez jakas nadgorliwa nie jest, mialam sama sie do nie wybrac wczesniej, ale przez to cale zamieszanie z przeprowadzka, nie mialam sily, no a od jutra caly tydzien wolne, wiec pojde w poniedzialek, tak jak bylo to ustalone wczesniej, Boshe jak to jest ze z niczym nie moge sie wyrobic, mam nadzieje ze Teos poczeka jeszcze tydzien ( i kilka dni wiecej), a tu wszyscy naokolo kracza, ze moze to swiateczne dziecko bedzie. Lo matko nie, wtedy powinnismy mu dac na imie Bayram, w zyciu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry