• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po wizycie u gina.

Misia pytałas może swojej gin? O te @? Bo ja dzisiaj znowu :( Zaczynam się poważnie martwić bo to już 3 raz i regularnie jak w zegarku - tylko co 2 tygodnie. Trochę często.

reklama
Kurcze... Karola, moj gin mi mowil, ze u mnie te krwawienia to na 100% nie @. Bo jak karmie piersia i sa jakos tak czesto te krwawienia to moga byc inne przyczyny ;-(
Moze tez sie przejdz i zapytaj??
My szukamy przyczyny (polip juz wykluczony, nieobkurczona macica tez)... teraz jeszcze sprawdzamy, czy to moze nie za malo plytek krwi (wiec kiepska krzepliwosc), albo za malo, czy za duzo (nie pamietam) progesteronu...
Zobaczymy.
No i dostalam granulki na podwyzszenie krzepliwosci (bo po nich juz mialam spokoj) i jakis antybiotych i globulki....

No to nieźle. Kiedyś miałam mierzoną krzepliwość i była dość niska. Może to to? A po Matim nie było takich problemów. Tylko kiedy ja znajdę czas zeby pójść do gina - małża non stop w pracy, a ja z 2 dzieci bez samochodu nie dam rady.

Tak biore już 3 listek i jest ok! Nie widzę zadnych skutków ubocznych ja brałam kiedys cilest ale przy cycu nie mozna jedynie cezarette są dozwolone!

No wlasnie wiem Karolla, dlatego chcialabym zaczac je stosowac. Ja Mercilonu juz nie tkne. Cholernie zatrzymywal mi wode. Na poczatku bylo ok, ale chyba po 2 latach stosowania opuchly mi oczy, szyja, sporo przytylam. Mam nadzieje, ze po tych bedzie ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry