Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas wlasnie pada - mila odmiana niestety jeszcze pokoj niuni nie jest pomalowany, bo maz dostal super pilne zlecenie i siedzi przy kompie od wczoraj ... moze jutro sie uda!
MoniQo - ja właśnie jestem nad morzem i jest tu fantastycznie w ogóle nie jest ciepło , lekki wiaterek i słoneczko (pod parasolem) do tego piaseczek i ciepła w zatoce woda - gorąco polecam !!!
witam, byłam dzis u gina, dał mi skierowanie do szpitala, bo zaczyna mi sie szyjka rozwierać
ogólnie mam doła bo nie chce zostawiać Zuzi, ale jak trzeba to trzeba
robił mi usg - jeden chłopaczek leży główką do dołu a drugi nóżkami do dołu, ciekawe czy tak już zostanie ??
ja jutro na 17.30 do gina sie wybieram. musze z nim pogadac, bo dopadaja mnie dolegliwosci zaawansowanej ciazy chyba po pierwsze dzis pierwszy raz jak sie nachodzilam, to poczulam, ze mi macica twardnieje. po drugie kluje mnie szyjka. po trzecie globulki, ktore bralam chyba nie pomogly, bo od wczoraj czuje jakies swedzenie i oglonie dyskomfort ... ale patrzac na moj suwaczek, to juz jestem prawie na finiszu!