Kochane dziękuję Wam bardzo za życzenia!!! Wesele udało sie idealnie!! Wszyscy goscie byli pod wrazeniem!!! wesele bylo w muzeum na kopcu kosciuszki, były niespodzianki dla gosci takie jak: wycieczka na kopiec, hejnalista z wiezy mariackiej, piekna iluminacja dziedzinca, tance na zewnatrz. Do tego w pewnym momencie przebralismy sie w straropolskie krakowskie stroje, i 3 gosci za kosynierow, zatanzylismy dumke na dwa serca, a potem poloneza z goscmi. Byli pod ogromnym wrazeniem.
orkiestra rewelacyjna, na poziomie. Organizatorzy powiedzili, ze to byla najlepsza orkiestra jaka do tej pory u nich grala

Jedzenie było z hotelu forum, przepyszne. O niczym nie musielismy mysleć, organizatorzy nad wszystkim czuwali i tylko przychodzili do nas i mowili co mamy robic
Wszystko było tak jak sobie wymarzyłam!!!!
Fotograf trafil nam sie super! zrobil nam 1100 zdjęc takich niestandardowych. Tarzalismy sie po trawie, lezałam na murku, kladlismy sie na krzakach hehe. Sesja na kopcu i nocna. Byl tak zachwycny, ze co chwila prosil nas do zdjec
Okazalo sie, ze facet jest z zawodu lekarzem i pracuje w szpitalu w ktorym rodzilam, jest chirurgiem, robi cesarki, a fotografia to pasja jego życia. :-):-):-)
MAksiu został z moja kolezanka, nie znal jej. Byl caly dzien grzeczny, bez problemu usnal. Smial sie do niej caly czas. Normalnie w szoku bylismy. A tak sie balam :-)
Wroclilismy o 7 rano, spalismy 2h, teraz Maksiu poszedł spac i idę odsypiac