reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
a ja witam z zaśnieżonego Gdańska:tak: przeziębienie trochę przeszło..tylko ten podły katar został:sorry2: ale da się z tym zyc:tak: wczoraj wieczorem moja rwa też dała o sobie znac..a myślałam, że ten problem mam juz za sobą:wściekła/y:
wczoraj po obiadku mężuś poszedł do wyrka i przespał cały dzień od 15.30 do 22.30 obudził się dopiero jak ja się kładłam..wstał, wziął prysznic, położył się i dalej spał:szok: a ja biedaczka siedziałam cały dzień sama, nawet nie miałam do kogo się odezwac:zawstydzona/y: a dzisiaj poszedł do pracy i też sama siedzę..poszłabym na jakis zimowy spacerek ale tak sama nie lubie:-(

asus co tam u Ciebie jak ty się czujesz wszystko oki? :-D:-)
Lajfik dziękuję że pytasz :tak: Diabetologa i ginekologów z Kopernika na razie mam za sobą i raczej na tym etapie wydaje się być wszystko ok . Jutro na 16.00 idę na konsultacje do kardiologa i mam zamiar porozmawiać z nim o tym skierowaniu czy też zaświadczeniu co do CC a ginekologa mam w czwartek - tylko że o 17.20 a o 16.00 mam wywiadówki u obu córek i nie wiem jak zdążę , tak że w najbliższych planach tylko okulista do ustalenia . A co nowego u Ciebie ? Jak samopoczucie ?

Larkaa współczuję .

Witam jeszcze weekendowo :)
Ja niedawno wróciłam z mojego kochanego domku. Ehh normalnie zima w pełni:-D. Tylko na drogach trochę ciężko było ale daliśmy radę. Uwielbiam zimę, niestety w Krakowie to już nie to samo, trochę śnieg posypie i ciapa się robi:wściekła/y:, bez sensu.
Bardzo dobrze rozumiem remontowe zmęczenie. Miałam w domu odpoczywać, niestety rodzice sobie umyśleli przebudowywanie garażu i ja co prawdą nie pomagałam, ale gotowałam, sprzątałam itp. Ale żeby nie było całkiem źle to kupiliśmy wczoraj wózek:-). Ucieszyłam się jak dziecko i jeździłam po domu ile się dało. Niestety nie wzięliśmy go do Krk bo na razie nie mamy gdzie go trzymac.
A jutro wybieram się do okulisty i chyba szykują mi się okulary bo czuję że wzrok znacznie mi się pogorszył ostatnimi czasy:baffled:.
Pozdrawiam cieplutko, niłego wieczorku

A ja mam zapalenie oskrzeli,zarazilam sie od synka:-(,ktory byl chory przez ostatnie 2 tygodnie.Na dodatek dzwignelam go i dostalam skurcze,ale jakos udalo sie je zatrzymac ufffff.
Dzisiaj widzialam przez okno niecodzienny widok.Kobiete w baaaardzo zaawansowanej ciazy na rowerze.Z przodu miala dziecko w foteliku,z tylu starsze,jechala pod gorke a w jednym reku trzymala...deske do prasowania:eek::oo2:.Wyobrazacie sobie???

Mam pytanko,czy ten kalkulator ciazy na stronie glownej dobrze wam dziala??

Pozdrawiam;-)

Kamylka to się kuruj... i uważaj z dźwiganiem, ja też mam gorzej jak coś podnoszę.
Laarka współczuję wtopy, ja bym nie wiedziała gdzie się schować ze wstydu i strachu.
Ja zaczęłam 30 tydzień i mam efekty. 6- dniowe zaparcia i nic nie pomaga, ale juz z górki mam nadzieje. Jeszcze potem 6 tygodni kurażu po ewentualnym nacięciu, dietka i ruch i wrócę do formy.

Kamylka to się kuruj... i uważaj z dźwiganiem, ja też mam gorzej jak coś podnoszę.
Laarka współczuję wtopy, ja bym nie wiedziała gdzie się schować ze wstydu i strachu.
Ja zaczęłam 30 tydzień i mam efekty. 6- dniowe zaparcia i nic nie pomaga, ale juz z górki mam nadzieje. Jeszcze potem 6 tygodni kurażu po ewentualnym nacięciu, dietka i ruch i wrócę do formy.

Antar - zadna dietka, tylko prawidlowe odzywianie i karmienie maluszka. A do formy i tak wrocisz, choc uwazam, ze zostawienie kilku kg na + akurat Ci nie zaszkodzi ;-):tak:

Antar,jakbys miala mozliwosc kupienia salaty maslowej to by cie "pogonilo"":-D:tak:
Ja jak mam zaparcie to zjadam caly srodek i laduje w wc,dziala cuda.

reklama
Witam ;)
no to wątek porodowy założony:tak: zapraszam tam ze wszystkim co dotyczy porodu:tak:
Świetny pomysł.:tak:

A powiem Wam jaką miałam wczoraj wtopę.
Wiadomo teraz liczy sie każdy grosz, pewnie wszystkie z nas tak mają.
Ja w tym roku obkupiłam się z mężem perfumami na bezcłówce i mamy po kilka flakonów, a pech chciał, że teściowa oprócz tego kupiła nam jeszcze inne po swoich wakacjach.
Więc wystawiłam na allegro te perfumy od niej, specjalnie ich nie rozpakowywałam i czujecie ktoś jej doniósł o tym i jestem skończona u niej :o

Hihihi rzeczywiście wtopa na maksa.Ale co tam . Przynajmniej sobie zarobisz.;-)

A my dopiero zaczęliśmy remont a ja mam już dosyć. Łukasz co chwilę mnie wyzywa, że nie mam czegoś robić, ale po chwili zadaje mnóstwo pytań, a co gdzie i jak, a dlaczego, więc w końcu i tak muszę robić. Wczoraj wieczorem rwa mi tak wysiadła, że ruszyć się nie mogłam. Chociaż teraz super się czuję i korzystam, że moi chłopcy poszli na basen. Mnie się niestety przyplątała jakaś infekcja i zapomnij o basenie.

Oj, współczuje ci tego remontu.:tak:Nie odważyłabym się chyba podjąć takiego wyzwania właśnie teraz.( zima i ciążą).A chłopy takiem są... udają , że wiedzą a nie wiedzą;-).

Diabetologa i ginekologów z Kopernika na razie mam za sobą i raczej na tym etapie wydaje się być wszystko ok . Jutro na 16.00 idę na konsultacje do kardiologa i mam zamiar porozmawiać z nim o tym skierowaniu czy też zaświadczeniu co do CC a ginekologa mam w czwartek - tylko że o 17.20 a o 16.00 mam wywiadówki u obu córek i nie wiem jak zdążę , tak że w najbliższych planach tylko okulista do ustalenia

Cieszę sie , że u ciebie też wszystko jak narazie ok.To powodzonka życzę w załatwieniu skierowanka. :tak:. Daj znać co i jak po wizycie u kardiologa, czy wszystko ok z twoim serduchem i co powiedział na CC.
A ja wywiadówki już mam za sobą. W zeszłym tygodniu mnie tak ganiano.

A jutro wybieram się do okulisty i chyba szykują mi się okulary bo czuję że wzrok znacznie mi się pogorszył ostatnimi czasy:baffled:.
Pozdrawiam cieplutko, niłego wieczorku

Nie rób sobie teraz szkiełek do okularków.Wzrok w ciąży pogarsza się.:tak:A po porodzie ta dolegliwość często mija.:tak:Poproś jednak o zbadanie dna oka.:tak:

Do góry