No witam Was brzuchatki 
Wszystkim mamusiom, ktore znaja plec serdecznie gratuluje!!
A mamusiom, ktore dorwalo przeziebienie zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia!
My mam nadzieje potwierdzimy plec za jakies dwa tygodnie, wtedy bedziemy mieli 3D no i film chcemy nagrac
No a jak na razie to chlopak na 70%. Tak sie juz nastawilam na synusia, ze kupilam juz kilka niebieskich ciuszkow. No i bezowy kombinezon, ktoremu po prostu nie moglam sie oprzec 
Do mam, ktore sie znaja troche na przepisach. Jak to jest z ubezpieczeniem grupowym? Jezeli jestem na zwolnieniu do 33 dni wyplata idzie od pracodawcy (ubezpieczenie tez), potem placi zus, tylko nie wiem do konca czy zus tez oplaca moje ubezpieczenie czy sama musze to regulowac?
Wszystkim mamusiom, ktore znaja plec serdecznie gratuluje!!
A mamusiom, ktore dorwalo przeziebienie zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia!
My mam nadzieje potwierdzimy plec za jakies dwa tygodnie, wtedy bedziemy mieli 3D no i film chcemy nagrac
Do mam, ktore sie znaja troche na przepisach. Jak to jest z ubezpieczeniem grupowym? Jezeli jestem na zwolnieniu do 33 dni wyplata idzie od pracodawcy (ubezpieczenie tez), potem placi zus, tylko nie wiem do konca czy zus tez oplaca moje ubezpieczenie czy sama musze to regulowac?
Ja na początku byłam przekonana, że będzie drugi chłopak, ale przez to gadanie męża, zaczęłam powoli wierzyć w dziewczynkę. W środę idziemy do gina, może wtedy zrobi mi to połówkowe, 3D nie zamierzałam robić, ale jak bejbik się nie ujawni to może się skuszę. Mój syn do 32tc się nie ujawniał, zawsze tyłeczek wypinał na usg:-)
a ja uwazam, ze jest wprost przeciwnie;-) Czasami mam jakas dziwna pewnosc, ze to chlopczyk, a za pare dni, ze dziewczynka

Ja na to, co z moją skracającą się szyjką? A ona mi na to, że skoro nie poroniłam ani nie urodziłam przedwcześnie pierwszego dziecka to nie będą tego sprawdzać, nieważne, ze w pierwszej ciąży to się działo i być może Inga nie urodziła się wczesniej tylko dla tego, że lekarz zareagował w porę (miesiąc leżałam plackiem w łóżku). Czyli innymi słowy dopóki nie poronię teraz albo nie urodzę przedwczesnie to nie dowiem się czy szyjka się skraca czy nie, i ewentualnie na tej podstawie jest szansa, że sprawdzą to w trzeciej ciąży!!!