lajfik
Kuba i Kaja;*
agus..nie jest źle;-) mozna się przyzwyczaić do tej zagranicy

...ale ja tłumacza na pierwszą wizytę bym chciała dlatego , że jest tam właśnie wiele!!! terminów, o których w zyciu nie słyszałam a pojęcia takie sa trudne do znalezienia czasami nawet w słowniku..jak chodze do GP...to jest spoko daję radę 

Nasze karty ciążowe w Irlandii wyglądją jak spory segregator szkolny heheheh..jest tego wiele..moja koleżnka w szpitalu tutaj siedziała 3 godz. na tej wizycie ...ja tam jestem zadowolona że będę tu rodzić ...nie martwię się o nic...Opieka po porodzie jest na szóstkę
;-)....ale to moje zdanie oczywiście ...bo są one zapewne podzielone
Nathalie świetnie , że twoja szyjka jest jak w mordę strzelił...uśmiałam się
Ja wróciłam właśnie z angielskiego ..rozpocząl się znowu kurs...no i dali mnie do drugiej grupy...a ja chciałam do początkujących
jakos nie wierze w swoje siły heheheh...ale jest spoko jak mi bedzie za trudno to moge zmienić ....no i mam za darmo ..bo posiadam medical kart..takie tam pierdoły....lekcje w pon. i sr. 2 godz. super!
Asus ..jezyk co tam u WAS?

...ale ja tłumacza na pierwszą wizytę bym chciała dlatego , że jest tam właśnie wiele!!! terminów, o których w zyciu nie słyszałam a pojęcia takie sa trudne do znalezienia czasami nawet w słowniku..jak chodze do GP...to jest spoko daję radę 

Nasze karty ciążowe w Irlandii wyglądją jak spory segregator szkolny heheheh..jest tego wiele..moja koleżnka w szpitalu tutaj siedziała 3 godz. na tej wizycie ...ja tam jestem zadowolona że będę tu rodzić ...nie martwię się o nic...Opieka po porodzie jest na szóstkę
;-)....ale to moje zdanie oczywiście ...bo są one zapewne podzieloneNathalie świetnie , że twoja szyjka jest jak w mordę strzelił...uśmiałam się

Ja wróciłam właśnie z angielskiego ..rozpocząl się znowu kurs...no i dali mnie do drugiej grupy...a ja chciałam do początkujących
jakos nie wierze w swoje siły heheheh...ale jest spoko jak mi bedzie za trudno to moge zmienić ....no i mam za darmo ..bo posiadam medical kart..takie tam pierdoły....lekcje w pon. i sr. 2 godz. super!Asus ..jezyk co tam u WAS?