Witam 
Pogoda dziś przeszła samą siebie.Brrr... Zimno!!! Jaki mróz!!!
A moje maleństwo od wczoraj skuliło się i siedzi sobie cichutko w ciepłym brzucholku.
Raz na jakis czas da o sobie znać a do tego męczą go tak czkawi, że aż mi szkoda.:-(
Któraś z dziewczyn miała łożysko na ścianie przedniej. W związku z czym mam pytanie. Czy to nie jest wskazanie do CC? Hy?
Tak mi sie coś o uszy obiło.
Niunia lęki i mnie nieraz nachodzą pomimo , że to nie jest moje pierwsze dzieciątko.A nieraz jak maleństwo sobie cichutko siedzi w brzucholku i jestem czymś zajęta, to zdarza mi sie zapomnieć o nim.
Boshe, co za wyrodna matka.
. Ale jak jest wszystko ok, to czym się mam przejmować? Spokojnie, poradzisz sobie.
elwis_m welcome :-):-):-), nie chorujcie juz nam.
asus ty to się zamęczysz . :-(Grafik napiety, jak u mamy na pełnym etacie.
A co ci diabetolog powiedział? Wszystko ok?Jak badania?No i jestem bardzo ciekawa co ci powie okulista i kardiolog.
Zdrówka dla dziewczynek.
Chorowitkom zdrówka życzę.
Pogoda dziś przeszła samą siebie.Brrr... Zimno!!! Jaki mróz!!!
A moje maleństwo od wczoraj skuliło się i siedzi sobie cichutko w ciepłym brzucholku.

Któraś z dziewczyn miała łożysko na ścianie przedniej. W związku z czym mam pytanie. Czy to nie jest wskazanie do CC? Hy?

Niunia lęki i mnie nieraz nachodzą pomimo , że to nie jest moje pierwsze dzieciątko.A nieraz jak maleństwo sobie cichutko siedzi w brzucholku i jestem czymś zajęta, to zdarza mi sie zapomnieć o nim.

elwis_m welcome :-):-):-), nie chorujcie juz nam.
asus ty to się zamęczysz . :-(Grafik napiety, jak u mamy na pełnym etacie.

Zdrówka dla dziewczynek.

Chorowitkom zdrówka życzę.