reklama
-j- ja zapomniałam ci napisać. Jak czytam forum - powiedzmy dwie strony to zapominam czasem o kimś
Ale tutaj w pkt 3 jest wszystko napisane https://www.babyboom.pl/forum/luty-2009-f241/jak-dziala-forum-lutowek-18985/
a jak chcesz się podzielić telefonem z większą liczbą osób to proponuję albo na privie albo na zamkniętym tak jak to zrobiła habcia przed szpitalem.
:-)

a jak chcesz się podzielić telefonem z większą liczbą osób to proponuję albo na privie albo na zamkniętym tak jak to zrobiła habcia przed szpitalem.

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
ja też przeoczyłam to pytanie o numery telefonów
a więc juz mówię jak to miało byc
na początku miałysmy się wymieniac wszystkie numerami telefonów, ale megusek jako bardziej doswiadczona użytkowniczka forum poradziła aby trzy osoby (ustaliłyśmy, że będzie to megusek, jeżyk i ja) podały swoje numery telefonów wszystkim na priva i w razie czego do tych trzech osób dziewczyny, które nie będa mogły akurat zajrzec na bb, będą pisac smski
nie wiem czy cos z tego zrozumiałyście..jakos ciężko mi zdania składac
ja do większości wysłałam swój numer na priva i od niektórych otrzymałam to samo
jak ktos jeszcze nie ma mojego nr to podeślę
tylko proszę o info

Dziewczyny mam do Was pytanie używacie może wkładek laktacyjnych lub coś w tym stylu? Mi strasznie cieknie z piersi. Potem mam duuuże plamy na koszulach i wiadomo niemiłe uczucie. Juz sama niewiem co mam z tym robić.
lajfik
Kuba i Kaja;*
Dziewczyny mam do Was pytanie używacie może wkładek laktacyjnych lub coś w tym stylu? Mi strasznie cieknie z piersi. Potem mam duuuże plamy na koszulach i wiadomo niemiłe uczucie. Juz sama niewiem co mam z tym robić.
Habcia to jest siara ..kup sobie cienkie wkładki laktacyjne i po problemie

Ja na razie mam "sucho"
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
no własnie mi nic nie leci z piersi i zaczynam sie martwić, a to juz 30 tydzień. Mam wrażenie że nic sie z nimi nie dzieje, nawet za duze nie są![]()
Jeszcze będziesz chciała aby nie leciało..spoko każda z nas jest INNA więc nie porównuj się do kogoś ..u Ciebie będzie później ,albo wcale nie będziesz miała siary..a to nic złego nie oznacza :-)
Jak urodzisz to Ci wysadzi Cycki w kosmos od pokarmu ;-);-);-)