reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

dziewczyny bardzo miłoby było wymienić się nr tel. zawsze smska wysłać można co sie dzieje, nie zawsze mamy dostep do neta...czasami nie działa...

reklama
-j- ja zapomniałam ci napisać. Jak czytam forum - powiedzmy dwie strony to zapominam czasem o kimś :zawstydzona/y: Ale tutaj w pkt 3 jest wszystko napisane https://www.babyboom.pl/forum/luty-2009-f241/jak-dziala-forum-lutowek-18985/
a jak chcesz się podzielić telefonem z większą liczbą osób to proponuję albo na privie albo na zamkniętym tak jak to zrobiła habcia przed szpitalem. :tak::-)

ja też przeoczyłam to pytanie o numery telefonów:sorry2: a więc juz mówię jak to miało byc:) na początku miałysmy się wymieniac wszystkie numerami telefonów, ale megusek jako bardziej doswiadczona użytkowniczka forum poradziła aby trzy osoby (ustaliłyśmy, że będzie to megusek, jeżyk i ja) podały swoje numery telefonów wszystkim na priva i w razie czego do tych trzech osób dziewczyny, które nie będa mogły akurat zajrzec na bb, będą pisac smski:tak: nie wiem czy cos z tego zrozumiałyście..jakos ciężko mi zdania składac:-D ja do większości wysłałam swój numer na priva i od niektórych otrzymałam to samo:) jak ktos jeszcze nie ma mojego nr to podeślę:) tylko proszę o info:)

no prawie tak jak Ewelinka napisala z tym ze to Wy wysylacie najpierw swoj numer do nas (te kotre chca) a potem my (Jeżyk Ewelinka i ja) odpowiamy wysylajac swoj....

Dziewczyny mam do Was pytanie używacie może wkładek laktacyjnych lub coś w tym stylu? Mi strasznie cieknie z piersi. Potem mam duuuże plamy na koszulach i wiadomo niemiłe uczucie. Juz sama niewiem co mam z tym robić.

Dziewczyny mam do Was pytanie używacie może wkładek laktacyjnych lub coś w tym stylu? Mi strasznie cieknie z piersi. Potem mam duuuże plamy na koszulach i wiadomo niemiłe uczucie. Juz sama niewiem co mam z tym robić.

Habcia to jest siara ..kup sobie cienkie wkładki laktacyjne i po problemie :-D
Ja na razie mam "sucho" :)))

no własnie mi nic nie leci z piersi i zaczynam sie martwić, a to juz 30 tydzień. Mam wrażenie że nic sie z nimi nie dzieje, nawet za duze nie są:(

reklama
no własnie mi nic nie leci z piersi i zaczynam sie martwić, a to juz 30 tydzień. Mam wrażenie że nic sie z nimi nie dzieje, nawet za duze nie są:(

Jeszcze będziesz chciała aby nie leciało..spoko każda z nas jest INNA więc nie porównuj się do kogoś ..u Ciebie będzie później ,albo wcale nie będziesz miała siary..a to nic złego nie oznacza :-)
Jak urodzisz to Ci wysadzi Cycki w kosmos od pokarmu ;-);-);-)

Do góry