reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Jezyk-bardzo ladne zdjecie masz w podpisie;-)

WItaj Mamo-Ewelinko!!:-):-):-)
krystynka88
Fanka BB :)
Witam się w poniedzialkowy ranek (pozny) 

NinaK - rodzimy na inflanckiej...
a ja po przeprowadzce tez nie urodzilam... nie wiem juz czy jest jeszcze jakis sposob;o) caly weekend sprzatalam, ukladalam, przekladalam, prasowalam... i NIC!!
Ewelinka - jak milo Cie widziec...

NinaK - rodzimy na inflanckiej...
a ja po przeprowadzce tez nie urodzilam... nie wiem juz czy jest jeszcze jakis sposob;o) caly weekend sprzatalam, ukladalam, przekladalam, prasowalam... i NIC!!
Ewelinka - jak milo Cie widziec...
No kochane ostatni tydzień lutego pozostał.:-)A więc, te nierozpakowane -proszę mi się tu nie lenić tylko na porodówkę marsz!!!
Martussa już???
A u nas wszystko ok.:-)
Jesteśmy szczęśliwi , bo po trzech tygodniach od złożenia osobiście pitu do Urzędu Skarbowego przyszedł zwrot podatku.:-). A byliśmy już na krańcu wyczerpania oszczędności.
Amelka nie sprawia narazie ( i odpukać) dużych trudności wychowawczych.To przekochana istotka.Uwielbia cycolić, nie lubi monia.
lajfik, kraf, Ewelinka,jezyk cieszę się, że już jesteście po. I witam.:-)
Rufka pewnie się rozdwoiła...:-)
maran-atha a ciebie też nic nie bierze?

Martussa już???

A u nas wszystko ok.:-)
Jesteśmy szczęśliwi , bo po trzech tygodniach od złożenia osobiście pitu do Urzędu Skarbowego przyszedł zwrot podatku.:-). A byliśmy już na krańcu wyczerpania oszczędności.
Amelka nie sprawia narazie ( i odpukać) dużych trudności wychowawczych.To przekochana istotka.Uwielbia cycolić, nie lubi monia.
lajfik, kraf, Ewelinka,jezyk cieszę się, że już jesteście po. I witam.:-)
Rufka pewnie się rozdwoiła...:-)
maran-atha a ciebie też nic nie bierze?
maran-atha
J dobrze Cię widzieć i fajnie, że Amelka taka spokojna
A mnie własnie bierze niepokj dlaczego nic mnie nie bierze skoro kazdy własciwie coś tam odczuwa a ja nic, ani skurczyka żadnego ani czopa nie widze... ja już przestaje wierzyć, że w lutym urodze... na pewno sama na marzec zostanę ;( kazdego wieczora kłade sie z nadzieją, ze to bedzie już a tu nic... i nic... i juz ryczeć mi się chce ;( Mam uparte dziecko i jakąś dziwną szyjkę, która nie chce sie otwierać i pewno skończy się na masażu ;(
A mnie własnie bierze niepokj dlaczego nic mnie nie bierze skoro kazdy własciwie coś tam odczuwa a ja nic, ani skurczyka żadnego ani czopa nie widze... ja już przestaje wierzyć, że w lutym urodze... na pewno sama na marzec zostanę ;( kazdego wieczora kłade sie z nadzieją, ze to bedzie już a tu nic... i nic... i juz ryczeć mi się chce ;( Mam uparte dziecko i jakąś dziwną szyjkę, która nie chce sie otwierać i pewno skończy się na masażu ;(
lajfik
Kuba i Kaja;*
J dobrze Cię widzieć i fajnie, że Amelka taka spokojna![]()
maran-atha ..wytrzymaj jeszcze troszkę ..na pewno się zacznie;-)

Martussa ..kobitko rodzisz juz :-)
A jak tam inne dwupakunki ??
krystynka88
Lajfik - 

przeczuwam, ze inne dwupaki, tak jak ja, chodza juz jak na szpilkach... Czekam na godzine "0" a tu 13:30 ;o)

MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Ja mam juz dosc
((((((( Maly tak mi ciązy... chce miec go juz przy sobie
Dzis w nocy Maluszek snil sie mojej mamie
Mial mase czarnych wlosków
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)

cosik sie rusza...małżona wysłałam do roboty na 14... zrobiłam dwa klopsy "na zaś", skurcze coraz wyraźniejsze tak co 12-14 minut, ale bardzo leciutkie... nie zabieraja oddechu i nie bolą zbyt... czekam...:-)
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
Lajfik no to super, ze u Was wszystko dobrzea apropos tych szwów to, to sa rozpuszczalne szwy czy bedziesz musiała sie udac na ściągnięcie? Bo moja współlokatorka miała rozpuszczalne a jak to wyglada u Ciebie?
Ja mam rozpuszczalne trzy ...pękłam w środku ..nie przecieli mnie