reklama
izulka1977
Początkująca w BB
Pewnie chodzi o DENTINOX.:-)
Ostatnio mamy trochę problem z netem i dlatego się nuie odzywałam.
U nas chrzciny ok. Weronisia prawie całą mszę przespała, nawet lanie wody na główkę jej nie wzruszyło
Ja mam dziś ostatni dzień macierzyńskiego. Idę wypisać wniosek o urlopy, a potem na wychowawczy, choć o to batalia toczyła się z P. Na szczęście wygrałam
Dołączam się do życzeń dla Kuby
U nas chrzciny ok. Weronisia prawie całą mszę przespała, nawet lanie wody na główkę jej nie wzruszyło

Ja mam dziś ostatni dzień macierzyńskiego. Idę wypisać wniosek o urlopy, a potem na wychowawczy, choć o to batalia toczyła się z P. Na szczęście wygrałam

Dołączam się do życzeń dla Kuby

mysia teraz jak jestem w domu i Maciek zrobi mi taka kupe to od razy pod prysznic go daje
łatwiej tak niz scierac to chusteczkami bo tylko sie kupa rozmazuje
no a jak mi tak zrobi w gościach (co mu sie zdarza
) to mam zawsze pod reka nowe ubranko zeby miec mu co zalozyc na zmiane 

ana545
Mama Gabrysia
mysia teraz jak jestem w domu i Maciek zrobi mi taka kupe to od razy pod prysznic go dajełatwiej tak niz scierac to chusteczkami bo tylko sie kupa rozmazuje
no a jak mi tak zrobi w gościach (co mu sie zdarza
) to mam zawsze pod reka nowe ubranko zeby miec mu co zalozyc na zmiane
![]()
Ja tez odrazu dupcie do wody a w gosciach chusteczkami i dodatkowe spiochy zawsze pod reka

reklama
to ja już bym zaczęła nosić plecak ze stelażem jakbym tak miała zabierać jeszcze ciuchy....![]()
jak jedziemy do kogos na dluzej np na pol dnia to zawsze biore torbe podreczna i reklamowke z jedzonkiem, kocykiem, butelka, chusteczkami i pieluszkami bo to sie juz w torbie nie zmiesci