reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Martuś mimo, że grypa żołądkowa Was dopadła i ogrom obowiązków masz, to widać że jesteś w swoim żywiole. Optymizm bije od Ciebie na całe kilometry - aż do Elbląga ;-) A z tym "kocham Cię" to wiem jakie to uczucie, Wercia często się tuli i mówi "kocham" i za każdym razem jest to bardzo wzruszające i rozbrajające. Albo jak mnie czymś zdenerwuje, to za chwilę podchodzi i prezentuje swój najlepszy uśmiech :-D
Ja nadal rozłożona na łopatki. Okropny kaszel mnie męczy, dusi aż do wymiotów. Ani Werci ani Lili nie podobają się te ataki. Mi zresztą też. Najgorzej jest w nocy, bo praktycznie w ogóle nie śpię :-( Byłam u lekarza, dostałam Bioparox i syrop prawoślazowy i mam nadzieję, że przejdzie w końcu.
Wiem, wiem że obiecałam zdjęcie, ale jakoś tak nie mam nastroju i formy by zrobić aktualne. Na zamkniętym wstawię sprzed miesiąca.

reklama
Agniesiu - bioparox jest okropny w użyciu ale skuteczny - też mnie w ciąży ratował!!! ratuj siebie i Lili czym się da!!! (btw Lilka na drugie imię jak będzie mieć, hęęęę? ;-) )

uściski dla Waszej piątki w El!!!

Agniesia, mnie na długo męczący kaszel pomógł Drosetux.

Martussa, dzielna kobietko, mnie grypa żołądkowa dopadła teraz w ciąży i wiem jakie to uczucie. Najlepiej zniósł to Karol, a ja rozłożyłam się na maxa.
Cieszę się, że z pracy jesteś zadowolona.

A ja odliczam już tygodnie do porodu. Młody fika jak szalony, Karol przy nim to spokojniutki był bardzo. Sama przytyłam 13 kg, tyle ile z Karolem do porodu, a tu jeszcze dwa miesiące zostały i pewnie jeszcze "urosnę".
W poniedziałek mam usg, sprawdzę obwody maluszka i oby było dobrze z maleństwem, bo jakoś mnie martwi, że znów kruszynka się szykuje.

Dobry wieczór późną nocą...
Ale Wam zazdroszcze że poprzytulacie znowu tekiego maluszka :)
Ja tylko na chwilkę bo mam coś dla mamuś przyszłych i tych świeżych... znalazłam informację przy okazji która mnie zdziwiła i po tym jak 5 msc męczyłam się z wymiotami w ciąży to dopiero to znalazłam:

Również wymioty ciężarnych, „…traktowane jako aksjomat przez tych, którzy w ciąży nigdy nie byli i nie będą.” (jak mówi dr n.med.Brygida Adamek) są spowodowane niedoborami witamin z grupy B.

Wiecej: Kompleks witamin z grupy B

Więc co ? witamina B może pomóc?Antar -spróbuj i jakby co..daj znać....może jeszcze kiedyś 3 dzidzia będzie...

Dziękuję dziewczynki, choć nie mogę powiedzieć, że jest dużo lepiej. Tzn kaszel z suchego zrobił się mokry, więc bliżej niż dalej do zakończenia choróbska, ale jednak cały czas męczy. najgorzej jest w nocy, gdy tylko uda mi się zasnąć zaczyna się atak duszący i koniec ze spaniem. Nawet wymiotuję, tak mnie męczy. No ale najważniejsze, że coś tam się rusza do przodu. Martuś masz rację, okropny jest ten lek :p
No i jak Lilianka może mieć na drugie? Bogusława oczywiście ;-)

witajcie nic nie przeczytalam wpadlam tylko powiedzieć, że żyjemy, jestesmy przeprowadzeni i od dziś mamy internet... jak znajde wiecej czasu to popisze więcej bo teraz mam męza w domu bo ma wolne do środy i nie mam czasu siedzieć w kazdym razie dzidziuś tak szaleje, że lakarz dzis na wizycie powiedziała, że to niespokojny duch... nie mogł go namierzyć żeby tetno posłuchac bo tak latała, że szok!!! Ona nawet w nocy buszuje ma chyba jakąś nadpobudliwość... ADHD? nie wiem, ale z ala tak nie było nigdy!!!:szok:

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dziewczyny! Udalo sie, bedzie dzidzius!:rofl2::rofl2::rofl2: Mam najlepszy prezent urodzinowy, jaki moglabym sobie wymarzyc!:-D
super !!! wielkie gratulacje !!! :tak:
agniesia życzę zdrówka, a Lilianka brzmi anielsko pięknie :-D

U nas po staremu, ślub mi zajmuje wszystkie wolne chwile ;-):zawstydzona/y: Tak wam link podeślę do akcji charytatywnej "wyklikaj żywność", wystarczy kliknąć (można raz dziennie), gdy uzbiera się odpowiednia ilość kliknięć producent dodaje produkt do paczki dla ubogich WyklikajŻywnosc.pl - O Wyklikaj Żywność

Do góry