reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Kamcia witam i gratuluje ;)

A co wstawania w nocy to mimo ze Igor śpi bez problemu to ja i tak często sie budzę wiec myślę ze nie będę miała problemu wstawać znowu co 3-4 godz ;p

reklama
Jenyyy, dziewczyny, piszecie jak szalone! CHyba muszę wpisać odwiedzanie forum do codziennych obowiązków ;)
Zazdroszczę Wam tych dzieciaczków, które już macie w domu - mam nadzieję, że pójdziemy za ciosem i szybko nadgonimy z mężem.
Buziaki i miłego wieczoru ;*

Hej. Melduje się i ja ostatnia @ 24 sierpień. Więc początek 6 tygodnia :D (termin mam od 31 maja do 5 czerwca, jako ze jeszcze wcześnie bardzo )ciesze się niezmiernie. Dość długo się staraliśmy i wróciliśmy z wakacji z TAKĄ pamiątka heh :) Byłam już u lekarza bo nie mogłam się doczekać widziałam fasolę :)Pozdrawiam i dużo zdrówka mamunkom.
Zaraz się biorę za czytanie wątku od początku

Hej:) Jak miło zajrzeć po całym dniu i poczytać co u Was słychać:) fajnie, że wątek rozkręca się i jest nas więcej:)
kamcia witaj:) troszkę zazdroszczę Ci małej różnicy wieku pomiędzy dzieciaczkami bo u nas jak dobrze pójdzie będzie 5 lat;/
wybaczcie, że odniosę się ogólnikowo a nie do każdej z osobna ale moja pamięć jest do kitu a zapomniałam kliknąć "cytuj".. Byłam dziś w gościach i tak się objadłam, że brzuszek miałam od razu jak 3 miesiąc, a że jestem chudziutka to u mnie baaardzo to widać i coś czuję, że w tej ciąży też szybko będzie widoczna piłeczka:) Co do mojego synka widać, że nie ma problemu z tym, że będzie miał rodzeństwo:) przytula się do brzuszka i rozmawia z nim:) i nie martwcie się nockami..ja od 4 lat nie przespałam ani jednej nocy..do tej pory się budzi i marudzi więc jestem już przyzwyczajona i śpię jak zając pod miedzą.

i tak na koniec..może utworzymy wątek jak majóweczki z testami:) uwielbiam oglądać dwie kreseczki:)

Nasza fasolinka zaczyna 6 tydzień właśnie. Jako że nasza pamiątka z wakacji będzie z nami całe życie bardzo się cieszymy. Jako się okazuje wcale nie tak łatwo było ją , ,zrobić,, hehehehehe oby teraz tylko wszystko było dobrze :) Pozdrawiam mamunie

Dobry wieczor :) my juz po imprezkach i powiem szczerze, ze jestem troche zawiedziona. Najpierw kolega dal znac ze wyjezdza wczesniej niz mial w planach a potem kolezanka, ktora miala ze swoimi dziecmi przyjsc poinformowala mnie ze u nich szpital. I nie mialabym zadnych pretensji ze chorzy i nie przyjda gdyby nie fakt, ze czekajac juz dlugo na nich sama zadzwonilam zapytac czy nie maja problemu z trafieniem. Kurde no przeciez jak ktos kogos zaprasza to sie przygotowuje to warto byloby chociaz zadzwonic... No nic trudno jakos to przelkne :)
Gingerbaby witaj :) fajna pamiatka :D
Bede wredna bo ciesze sie, ze nie tylko ja wstaje w nocy :D

Witajcie...
Dawno mnie nie bylo na BB... Weszlam troszkę poczytać (znowu) o ciąży,o staraczkach.. Ledwo co mi wyszedł pozytywny test i z ciekawości zajrzalam do czerwcowek. Jestem w szoku, ze juz tyle przyszłych Mam tutaj jest:-)

reklama
Kazda chce miec z kim gadac:wink: jak cos mowie mezowi ze piersi większe czy ze brzuch mnie boli w obcislych spodniach mowi ze swiruje. Jeszcze nikt nie wie tylko moj K I kolezanka z pracy. Mam wrażenie ze mam juz :-Dtaki brzuch ze widac hehehehe.Ale chyba wieczorami wychodzi jakoś

Do góry