Hermeneg
Fanka BB :)
Pokaż
Mój syn też myślał, że bursztyna znalazł a okazało się ,że to chyba psia kupa skamieniała![]()
To musiało być rozczarowanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokaż
Mój syn też myślał, że bursztyna znalazł a okazało się ,że to chyba psia kupa skamieniała![]()
No to są bursztyny
Właśnie się zaczęlam zastanawiać czy jak mam wywalczone dziecko to mogę narzekać na te nocne pobudki i 2h noszeniaA jak wylosuje się okropny high need to też można komuś powiedzieć; że może mogliście oszczędzić męki sobie i innym sąsiadom?
Ja w pierwszej ciąży czułam się mega ok, teraz czuję się gorzej i też o tym mówiłam, bo czasem po ludzku chce się od ludzi usłyszeć, że rzeczywiście do dupy i wspieram.
Ostatnio oglądaliśmy szkółkę wędkarską, ktorą mamy obok i jednemu chłopcu (6lat) instruktor pomógł wyciągnąć rybę. I pyta go czy chce potrzymać, a chłopak na to "nie, bo mi nasra"No to są bursztyny![]()
Rozczarowanie? Wiesz jak ręce dezynfekował ? A później nie chciał nic jeść rękoma przez 2 dni![]()
Ale nie śmiej się bo srajo, serio.Ostatnio oglądaliśmy szkółkę wędkarską, ktorą mamy obok i jednemu chłopcu (6lat) instruktor pomógł wyciągnąć rybę. I pyta go czy chce potrzymać, a chłopak na to "nie, bo mi nasra"![]()
Ja wiem, jak kilka lat temu jeździlam karmić rybki kuzynom to moje odkrycie było, że ryba je i od razu sraAle nie śmiej się bo srajo, serio.![]()