reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

fanta20062
wszystkiego najlepszego dla synka,duzo zdrowka...;-):tak::-)no i oczywiscie czekamy na fotki:tak:
Edysiek to milych i udanych zakupow weekendowych zycze...;-):tak:
Felidae jak Michalek?
andzia111,Marcysia...,rox,rozyczk@,iskierka55,...:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ałć.... czuje sie wywołana do odpowiedzi.... :zawstydzona/y:
Hehe....
My u mamy siedzimy i brak czasu na neta ale zaraz wracamy bo na basen trzeba jechać. Pogoda sie skiepsciła (u nas leje). Chionke juz wybralismy w tym roku mamy z własnej plantacji (wybrałam najbardziej kujaca coby młody bardzo nie szalał z jej rozbieraniem, ciekawa jaka bedzie jego reakcja:)

Felidae mam nadzieje ze mały juz lepiej i Ty tez sie wyzdrowiałas choc troszke:tak: zdrówka dla Was!
fanta20062 prosimy o zdjecia z urodzinek:) wszystkiego najlepszego dla pociechy
Tak sweita tuz tuz.... :-D jeszcze zeby tylko snieg popadał.
Co do paczek mikołajowych to chodziłam po marketach ogladałam i tyyyyle tego wszystkiego ze nic nie kupiłam dla SMYKA :zawstydzona/y: Nie moge sie zdecydowac a faktem jest to ze drozyzna ze hoho a i mały ma juz duzo zabawek i sie nimi nie bawi.... Wiec sie pewnie skonczy na słodyczach i ksiazeczke kupiałam fajna ze zdjeciami zwierzatek.Na pewno sie bedzie podobac bo Olo uwielbia wszystkie zwierzatka i ptaszki! Dobrze ze smyk jeszcze nie kuma co to mikołaj to az tak bardzo sie nie musimy starac- cos symbolicznego wystarczy:) Za to pod choinke bedzie duzzzo prezentów:-) Chciałabym kupic jakas taka zabawke na kijku do prowadzania ale w sklepach nie ma tego:( a w necie nie wiem czy sie opłaca zamawiać.

Na razie zmykam bo mama juz woła:)
Miłego dnia!!!!
(przepraszam za błedy i chaotycznośc ale pisałam to w mocnym biegu) hehe PA!!!!

Ostatnia edycja:
W końcu mam chwilkę.
Rano bylismy na zakupach. Kasy poszło, a nawet jeszcze prezentów nie kupiłam, tylko podejrzałam co i jak. Troche podpowiedziała mi Angela co by jej się spodobało. Myślę, że tak pod koniec przyszłego tygodnia ruszę na łowy :tak: Pjadę rano jak córcia będzie w szkole ;-)
Na ciuchy oczywiście nie miałam czasu popatrzeć, tylko buty sobie kupiłam, cieplutkie aż pod kolana :-)
Później pomalowałam kawałek pokoju, na razie na biało bo K. tam robił poprawki. Jemu zostawię malowanie kolorem.
Ogólnie miałam niezły bajzel, bo K. w tym czasie robił jeszcze ścianę w kuchni. A ja w tym syfie ciacho piekłam, bo ślubny ma jutro imieniny. A potem trzeba było to wszystko posprzątać i na nic juz nie mam siły.
A w dodatku dzisiaj obudziłam się o 6 i koniec spania :no: To pewnie szybko padnę. A kupilismy sobie flaszeczkę na wieczór, tylko nie wiem czy dotrwam :eek:

Różyczka my na mikołaja też robimy drobne paczki ze słodyczami i jakimiś drobnostkami, a dopiero na gwiazdke dajemy jakieś zabawki.

Hej no bierzemy krople jak kazali ale jakoś nie widzę WIELKIEJ poprawy jak było tak jest nie boli go tylko głowa i to DUZA różnica na plus.
Pod choinkę będzie gora prezentów bo jak w zeszłym roku dostał jedne to była smutna mnia wiec wszystko osobno zapakowane czy to słodycz czy ciuch,,, oby dużo paczek było ;-)

Felidae na pewno wkrótce będzie widać poprawę.
Ja też zauważyłam, że moja się cieszy jak ma kilka paczek pod choinką. U nas zwykle ma 3, bo jedna od nas, jedna od teściów i jedna od chrzestnego ( wszyscy razem spędzamy wigilię ). W tym roku chyba złożę się z teściową na jeden prezent i właśnie pomyślałam, żeby dokupić jej jeszcze jakiś drobiazg (może puzzle) coby paczek było kilka :tak:

Felidae wiec informuj nas o zdrowiu na bierzaco,cobysmy byly spokojniejsze...
felidae pisze:
Pod choinkę będzie gora prezentów bo jak w zeszłym roku dostał jedne to była smutna mnia wiec wszystko osobno zapakowane czy to słodycz czy ciuch,,, oby dużo paczek było
wink2.gif
:-)to tak jak i u mojej corki...zadowoli sie gora prezentow,tylko ze jeszcze ona jest niezdecydowana coby chciala dostac...:-)ale ja mysle,ze to odkladanie robienia prezentow ma swoj urok;-)w ostatniej chwili jak sie cos kupi,to nawet nam sie nie znudzi,a tak to chowac,ukrywac przed dziecmi...ech,a moze cos sie zmieni,cos fajnego sie kupi...
Edysiek to ja poprosze fotke butow;-):tak:a jak po imieninach???ech ty to pracus jestes...ale ja mam to samo,a najgorsze jest to ze wszystko najlepiej w jeden dzien bym zrobila a potem zmeczenie:szok:maz z tego powodu to zly jest,zawsze mi powtarza,ze mozna sobie prace rozlozyc,niekoniecznie robiac w jeden dzien,ale ja lubie jak mam wszystko zrobione potem sobie kawke robie i moge odpoczywac a potem spokojnie zasnac,chociaz czasem ze zmeczenia nie mozna tak szybko zasnac:-p:no:;-)
rozyczk@ jak ty sie masz dobrze;-)u mamy widze ze najlepiej;-):tak::-)ja tez tak chce,a jak narazie to musze dawac sobie rade sama,bez pomocy:no::-:)crazy::-p;-)

a wlasnie musze zrobic corce jakas niespodzianke na mikolajki,tylko jak ja jej kupie jak ona wszedzie ze mna:szok:moze jakos uda mi sie odwrocic jej uwage i dyskretnie cos kupie,a to widze ze musze sie napracowac jutro...:-p

Butki mam takie kozaki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN

No właśnie ja tez gdzieś będę musiała ukryc prezent, pewnie w garażu :rofl2:
A moja też zawsze ze mna wszedzie jeździ :tak: Jutro jak będzei w szkole to dokupie coś i zrobię paczki na mikołaja, na chwilę schowam do szafy to raczej nie znajdzie
Zyta a jak Twoja córka bedzie w szkole to nie dasz rady coś przygotować ?

Jestem, jestem Kobietki kochane :-)
i na razie całkiem ok, młody dokazuje, że aż strach...z nosem jak było tak jest jak dla mnie mówi nosowo i skoro migdalek nie jest az taki duży to chyba nie przez niego...jak śpi oddycha nosem, nie chrapie ( chyba, że ma katar) więc nie wiem
we wtorek go pośle do przedszkola :-) bo w zeszłym roku mikołajki go ominęły:-) Czekamy jeszcze na wyniki badań na Chlamydie...z krwi wyszło uczulenie na ryż :szok: którego nie jada...musimy sie zapisać w kolejkę do alergologa żeby zrobili nam testy skórne bo panale do badani krwi robione sa podobno na surowicach zwierzęcych i nie zawsze wychodzą...
A tak świątecznie i kuchennie to juz planujecie co robicie na święta ?? krótkie są...boje sie że nie zjemy wszystkiego i myślę co tu zrobić i w jakiej ilości żebyśmy dali rade :-) ja uwielbiam uszka, choć jako dziecko ich nienawidziłam...:-)
ja sobie kupiłam na wigilie sukienkę z dzianiny :-) będę miała coś nowego i ciepłego, bo u rodziców zimno. http://allegro.pl/show_item.php?item=1940602807
Ojciec nie pije od wyjścia ze szpitala...mam nadzieje, że wytrzyma do 24 - go. To dziwne jak wchodzi sie do rodzinnego domu i jest w nim inaczej...to było miłe i pozytywne doznanie brak smrodu alkoholika...

Fanta to moje przeżycia pikuś przy twoich ...
P.S. i na mikołaja kupie sobie herbatkę sypaną Wiśnia z rumem albo coś w ten deseń one tak piknie pachną :-) i kojarzą mi sie z zimą :-)

Ostatnia edycja:
Edysiek buciki sliczne...eleganckie...podobaja mi sie:tak:
a z moja corka jest tak,ze chodzi do przedszkola lub nie...:-pjak juz pojdzie to musze byc pod telefonem,bo jak jej sie znudzi to pani dzwoni do mnie i ide po nia,ale ogolnie niechetnie tam chodzi:no:a zeby cos kupic musze jechac do miasta:szok:oddalonego o 15km,wiec tam i z powrotem plus sklepy i kolejki nie wchodzi w gre:no::-)no nic ja mam juz plan,a niespodzianka musi byc...;-):tak::-)
felidae ja jeszcze nie wiem gdzie bedziemy te swieta spedzac,ale jak zostaniemy tutaj to napewno nie bede szalala z jedzeniem,lepiej cos zrobic swiezego niz zebysmy jedli na sile bo sie zepsuje,albo sie wyrzuci...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry