reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Ja właśnie też czekam aż mój pomaluje pokój. Dopiero wtedy zabiore się za mycie okien i takie tam. Tyle, że mi też jakoś weny brak i dlatego nawet go nie gonię :-p

Zmykam coś robić.
Najpierw naszykuję na obiad rybkę w sezamowej panierce, a potem troche ogarnę mieszkanie. Coś ta pogoda mnie rozleniwia :rofl2:

reklama
Edysiek, he, he ja małego w sobotę do dziadków wysyłam żeby móc okna umyć na spokojnie. Widadomo, że u młodego w pokoju nic na razie nie porobie :dry:. Masz rację pogoda iście rozleniwiająca...:-D. Ja ciągle czekam na śnieg :tak:.
Uciekam i ja do obowiązków.
Miłego dnia dziewczyny :-)

fanta2062 za kawe dziekuje...;-):tak:
dziewczyny macie racje co do zabawek,tyle ich a tak rozne,ciekawe,kolorowe...
dzisiaj przyjezdza moj M,jak rozmawialismy przez tel.;-)ustalilismy,ze jesli dostanie urlop jedziemy na swieta do Polski:happy2:pomimo tej drogi,ciesze sie;-):tak::-)
wiec bardzo bym chciala,zeby spadl snieg...
Edysiek to dzisiaj masz pyszny obiad...:tak:
a tak w ogole dziewczyny jesli mozna zapytac,to w piatki poscicie...?
ja staram sie poscic,czyli podtrzymuje dawna tradycje...
andzia111,felidae,rox,rozyczk@,Marcysia834,iskierka55,gosiek-28

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:)
U mnie śnieg ładnie pada:) i nawet nie topnieje;-)
Ja już wysprzatałam domek, cos mnie wzieło na porzadki z rana moze dlatego ze tesciowa przyjeżdza (se przypomniała o mikołajkach)... Jeszcze musze podłogi i łazienke zmyc ale to jak Olo spac pójdzie. A maruda już straszna- zawsze marudzi jak siedze przy kompie:/ mały terrorysta. Za okna jakos nie mam weny się wziąść.... zwłaszcza ze dopiero co myte wiec nawet czyste....

U mnie dzis na obiad spagetti ;) miała być rybka ale nie bylismy na spacerze wiec rybki brak.... Rybka bedzie w niedziele:tak:
Moj P. do zapalonych wierzących nie należy wiec postu nie uznaje, jak wypadnie coś bezmiesnego w piatek to ok ale takl to nikt tego nie przestrzega.

Na razie zmykam.

Fanta dzięki za oświecenie, bo nie wiedziałam co to oznacza :zawstydzona/y:
Ja jestem katoliczka, tyle że u mnie z ta praktyka to tak różnie, bywały wzloty i upadki. Teraz stanowczo się poprawiłam, skoro moje dziecko idzie do 1 komunii, muszę ją do tego dobrze przygotować i dawać jej przykład.
A jeśli chodzi o post to za bardzo nie pościmy. Mój K. wogóle nie przywiązuje uwagi do takich rzeczy. Ja staram się pościć w piatki w czasie postu czy adwentu tak jak teraz.

Zyta to fajnie, że przyjedziecie (przylecicie?) do Polski :-) a gdzie dokładnie?
Ja też marzę o śniegu. U mnie tylko w sygnaturce śnieg :-D a na dworze deszcz.

Różyczka dobrze, że teściowa mimo wszystko sobie przypomniała o wnusiu. Życze bezstresowej wizyty ( o ile to możliwe :-p)

Ja dzisiaj znowu nic takiego nie zrobiłam, poskładałam pranie, pomyłam podłogi. A jeszcze ugotowałam buraczki, potarłam i zrobiłam surówkę, a właściwie cała wielka michę, będę jadła 3 dni :-)
I jeszcze pół godzinki poćwiczyłam zumbę [url=http://www.glitter-graphics.com][/URL]
Teraz czekam na Angelę i zaraz do pracy

Edysiek, nic nie szkodzi :tak:. Mój mały był ochrzczony, bo dziadkowie prosili, a o pójściu do komunii sam zadecyduje. Co to ta cała zumba? Bo o kozumbie słyszałam. Już się tu nam chwal kochana :tak::-)

witam sie w ten piątkowy dzinek , pogoda do dupy i tak sie też dziś czuje najchetniej zaszyłabym siepod kołderką i przespała ta deszczowa aure. u nas juz tydzień pada ,leje ,śniegiem z deszczem zacina ogólnie do bani.siedzimy w domu jak te borsuki jak tak dalej będzie lało to zapomne jak ludzie wyglądaja :-(

Edysiek co to praktykujesz jakieś ćwiczonka ??

Zyta gdzie dokładniew polsce będziecie?

co do wiary to wiadomo kazdy robi jak uważa . ja o wierze i polityce niedyskutuje ;-)

co do zabawek to fakt teraz jest zatrzęsienie ,tylko wiecie co 70% tego to chińskie dziadostwo nielubie takich jednodniowych zabawek .oskar dostał garaż policyjny i wiecie co tylko na hasiok sie nadaje ,tak samo kolejka którą dostał-działała 1 dzień potem koła sie powykrzywiały i już niejeżdzi . dzieciak zamiast cieszyć sie z prezentu tylko sie napłakał -no ale na to co kto kupuje niemamy wpływu.

reklama
andzia pisze:
co do wiary to wiadomo kazdy robi jak uważa . ja o wierze i polityce niedyskutuje
wink2.gif
:tak::tak::tak:dokladnie,lepiej tego tematu nie rozpoczynac...nie dyskutowac;-)
a tak wlasnie jest to nieraz temat do klotni przy stole swiatecznym...:-p
koniec tematu:-p
Edysiek no chwal nam sie tu...taniec czy jakies cwiczonko...?
rozyczk@ jak po wizycie tasciowej???wlasnie dobrze,ze sobie teraz przypomniala,ze byl mikolaj,ma chyba dobre checi...;-)

wiecie co nie moge uwiezyc,ze to juz swieta i Sylwester niedlugo,jakie macie plany na 31grudnia????

Do góry