reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Mamuśka, dobrze jest mieć rodzinę, która trzyma się razem :tak:, ciocie, wujkowie i dziadkowie są małej bardzo potrzebni. Fajnie, że z textami przystopowali :tak:. U mnie dalej trzymają się głupoty męża szwagierki... poczekam jak on będą mieli dzieci :-D. Współczuję Ci takiego spania. Widzisz i tak źle i tak nie dobrze. Ja znów spać nie mogę a jestem strasznie zmęczona... i ten zaduch.
Spokojnego wieczoru, dobranoc ;-)

reklama
Witam :-)
Słońce świeci od rana i spać nie daje.

Agnieszka szkoda, że nia da się tego stroju przerobić. No ale teraz już lepiej przymierz, żeby wszystko było jak trzeba. Ja tez muszę sobie jakiś strój kupić. Z tym, że ja najlepiej lubię bikini, no ale teraz muszę taki z push upem, bo po odchudzaniu zmalałam i ja i cycki :baffled:

Zyta te krzaczki w oddali to mojej teściowej, ona je pielęgnuje i przycina.

Mamuśka ja czasem śpię z Angelą, bo wtedy wiem że się wyśpię :-p Zwłaszcza jak mam na rano i muszę wstać o 5. K. wtedy ma 2 zmiany i zanim położy się spać to jest 23-24 i mnie budzi jak się kładzie :angry:

Fanta to Ty chwilowo taka słomiana wdowa jesteś ;-) Czasem dobrze tak opocząć od siebie :-p, zobaczyć jak to źle samemu i docenić to co się ma.

Idę budzić Angele do szkoły.

Witam!
Z kawką zasiadam.
Pogoda u mnie orzeźwiająca, a na dworze 15 stopni, fajnie, bo taka pogoda rozbudza człowieka ;-).
Edysiu, na to wychodzi, że słomiana :-D tak odpoczynek zdecydowanie dobrze robi i w pewien sposób odświeża związek ;-).
Okropnie się nie wyspałam, znów poszłam spać po 2 :dry:, oglądałam jeszcze zaległe odcinki serialu, a dziś wstałam o 5tej i czuję się jak wyrzuta i wypluta... Mam nadzieję, że kawa mnie jakoś na nogi postawi.
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Fanta ja obudziłam się o 6 i to wyspana :tak:

Zrobiłam nowe zdjęcia to wrzucę
Najpierw jest nasz staw
potem nasze podwórko

Załączniki

• 20120523410.jpg
    20120523410.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 31
  • 20120523412.jpg
    20120523412.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
  • 20120523414.jpg
    20120523414.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 31
  • 20120523420.jpg
    20120523420.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 33
witam
ja trochę dzisiaj późno , bo cały dzionek spędziłyśmy na dworze- trzeba korzystać ze słońca puki jest bo od weekendu znowu powrót chmur i deszczu .

Julka dzisiaj okropnie nie grzeczna,uciekała mi ciągle i nie chciała dać reki jak przechodziliśmy przez ulice a do tego usiadła na chodniku i nie chciała się ruszyć. czasem lubie jak leje za oknem bo wtedy nie muszę znosić jej fochów:crazy:.
dzisiaj na play grupie mała została pochwalona a własciwie ja że ona tak dużo umie tzn kolory,liczenie,kształty i to w obu językach. dla mnie to normalne ale panie były zdziwione. więc chociaz z tego mogę być dumna bo z zachowania to już nie.

Edysiek ładnie masz w okolicy domku i tyle miejsca że można ,się wyszaleć.
Fanta widze że nadrabiasz zaległosci serialowe- a co oglądasz????

Witajcie!
Ja zabiegana na maksa!
Pogoda u nas przecudna +27 :-D więc wykorzystuję czas przed pracą i wzięłam się za pielenie ogródka.Dużo nie ma ale na dwa razy musiałam sobie robotę podzielić bo czasu brakuje niestety :baffled:
W pracy mam meksyk,duchota i mega gorąco.Wracam tak zjechana i spocona że o niczym innym nie marzę jak prysznic i iść spać :tak:
W sobotę wybieram się do fryzjera (nie wiem czy pisałam wcześniej ) zmieniam kolorek z jasnego blond na ciemny,ciekawa jestem jak wyjdzie.

Edysiek ale piękny ten wasz stawik :szok: jak wszystko pięknie kwitnie to wygląda na prawdę super :tak:Piękny!!!
mamuśka może to chwilowy bunt?nie daj się wyprowadzić z równowagi :tak:
gratki dla małej!
Zyta a co u Ciebie?
Fanta jak sobie radzisz pod nieobecność męża?

Pozdrawiam was dziewczyny.
Zajrzę jutro choć na chwilkę.
Piątek będę miała już troszkę wolniejszy.
Dobranoc!

Bry!
Wpadam do Was z kawką. Później zajrzę :tak:.
Wczoraj cały dzień po za domem z młodym spędziłam, wyszalał się na placu zabaw, a jak przyszło iść do domu, to histeria, że on chce ślizgawkę zabrać do dom:confused2:. Jak się uspokoił to mu wytłumaczyłam i tak gadałam do niego aż do domu dotarliśmy. Dziś się okaże czy zrozumiał czy będzie "powtórka z rozrywki".
Edysiek, śliczne te Wasze jeziorko :tak:.
Mamuśka, oglądam zaczęłam "hausa" oglądać :-D. Gratuluję zdolnej córci :tak:. Super, żeby w tym wieku w dwóch językach tyle umiała :-).
Agnieszka k.k, a dzięki jakoś leci :-D. Wiesz wykorzystuję ten czas na sprzątanie po nocach <ale to raczej z nudów i bezsenności :sorry:>, z małym wszędzie łażę gdzie możliwe i miło czas spędzamy ;-). Bez małża mogę się lepiej zorganizować :-D. Serio, młody dostaje coś do jedzenia, później zbieramy się i wychodzimy, a jak chłop w domu to tak jakoś w czasie wszytko się wydłuża :laugh2:. Zajrzałam na Twojego bloga :-). Świetne zdjęcia robisz :tak:.
Uciekam życząc miłego dnia!

witam sie i ja...
u nas coprawda pogoda jeszcze sobie nie ustalila jaka ma byc,ze slonca robi sie chmurka i deszcz,potem zimno i ponuro,wiec co do pogody to moge tylko ponarzekac i czekac na lato...
Edysiek cudowny ten stawik jest...fajny...zielono i pieknie....tylko na grilowanie i odpoczynek,a meza jak wedkuje masz blisko domu jak z nim np. nie mozesz wyjechac dalej....
mamuska24 hm czyzby Julka sie buntowala?mam nadzieje,ze szybko jej to minie....
a fajnie,ze taka zdolna jest,dzieci szybko sie ucza,np.moja umie perfekcyjnie polski,potem wloski(uczy sie,ale dobrze jej idzie)i jeszcze w bajkach zalapuje angielski:-Doglada Dore;-)
a jak to wyglada na tych spotkaniach u was pisalas-play grupie?co tam robicie?sami Polacy sa?
agnieszka.kk hm prace w ogrodku,fajny relaks,jakie kwiaty sadzisz?a gdzie ty pracujesz?(jesli mozna zapytac),uff taka prace masz meczaca?
ja robilam z wlosami eksperymenty z ciemnego blad bylam czarna itp.a teraz czekam na swoj kolor,a potem moze blad,lub pasemka jakies zrobie....
fanta20062 kiedy mezus wraca?moj jutro chyba wiec jeszcze tylko jedna nocka,z noga....:-Dale co do tego,ze lepiej jestesmy zorganizowane bez M,to sie zgodze z toba....nie patrze wtedy na zegarek,kiedy mamy ochote to wychodzimy,kiedy glodne to cos kombinujemy itp.:-pale jednak "chlop"potrzebny w domu:-D
89gwiazdeczka89 co u ciebie....?
Pozdrawiam wszystkie,milego dnia zycze...

Dzień dobry!!

Agnieszka k.k, Bez małża mogę się lepiej zorganizować :-D. Serio, młody dostaje coś do jedzenia, później zbieramy się i wychodzimy, a jak chłop w domu to tak jakoś w czasie wszytko się wydłuża :laugh2:. Zajrzałam na Twojego bloga :-). Świetne zdjęcia robisz :tak:.
Fanta a wiesz że u mnie z chłopem jest tak samo.Jak jest w domu to wszystko dwa razy wolniej mi idzie a jak jestem sama to raz dwa wszystko ogarnę i więcej czasu wolnego mam :tak:
Co do bloga DZIĘKUJĘ :-) ostatnio mało czasu poświęcam na zdjęcia ale nadal bardzo,bardzo lubię je robić a potem oglądać i wspominać:tak:Liczę że dużo nowych i ciekawych zdjęć przywiozę z Majorki więc go odświeżę:)

agnieszka.kk hm prace w ogrodku,fajny relaks,jakie kwiaty sadzisz?a gdzie ty pracujesz?(jesli mozna zapytac),uff taka prace masz meczaca?
ja robilam z wlosami eksperymenty z ciemnego blad bylam czarna itp.a teraz czekam na swoj kolor,a potem moze blad,lub pasemka jakies zrobie....
Zyta prace w ogrodzie może i fajny relaks ale wtedy gdy ma się cały dzień wolny a jak człowiek ma tylko półtorej godziny na ogród w ciągu dnia bo przecież jest jeszcze dom i obiad trzeba przed pracą zrobić to tak wesoło nie jest...
Kwiatów nie sadzę żadnych.Ja mam 3/4 chodnika w ogrodzie,tylko pod płotem mam ziemię i zielsko które trzeba wydziobać :-D
Ja pracuje w firmie która produkuje wszystko co jest z plastiku np.ostatnio produkowałam telefony do hoteli,wenflony do szpitala,tarcze do zegarków itd.cuda nie widy kochana :-D Ogólnie to obsługuję maszyny.W kontrakcie mam napisane kontroler jakości i obsługa maszyn jakoś tak...Robota śmieszna,może wcale nie taka ciężka ale jak się pracuję pod halami z blachy gdy na zewnątrz temperatura powyżej 25 to wyobraź sobie co Ja mam na hali...sauna kochana :eek:

Uciekam dom,ogarnąć i spadam do ogrodu.
Zajrzę do was przed pracą jeszcze :tak:
Miłego...:D

reklama
...wpadłam do was a tu cisza :-D
wypieliłam resztę ogrodu i można w weekend grillować!
Niestety czas tak szybko płynie że muszę zbierać się do pracy :-( a tak mi się nie chce...jeszcze 2 dni i weekend ufff

Miłego dnia dziewczyny!

Do góry