reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Femme no naprawdę nakręciłam:-D. To ja mam 2 braci starszych i w tym jeden jeden o 11 lat, a drugi o 4. No i córka tego co jest ode mnie 11 lat starszy jest ode mnie o 11 lat młodsza tak jak wasze siostrzeńce.
A tak po za tym każdy z nich ma tylko 1 dziecko, więc to u nas rodzinne ;-). Mój K. też ma brata i ona też ma 1.
Może teraz jest trochę jaśniej. :-) Ja bym się sama nie połapała w tym co tam napisałam.
Maziajka to niezła ta Twoja szwagierka:szok:. Może chociaż jej synek mądrzejszy będzie.
Ja lubię oglądać bajki i nawet jak przez pół dnia musiałam oglądać, to nic złego tylko że to w kółko to samo leci. Na szczęście Angela woli teraz disneyowskie seriale. Chociaż pośmiać się można.
EDIT
Jutro chyba będzie u mnie nocować kumpela, bo nasze chłopy na ryby się wybierają. Oj będzie się działo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek czyli wy macie jedynaków w genach? no w sumie ja chyba tez:-p moja babcia miała jedynaka ( tatę), tata miał jedynaczke ( mnie) i ja bede miec jedynaka:-p. Jesli dobrze pódzie. Ale w rodzinie mojego T. propaguje sie wielodzietność:-p

W genach to raczej nie, bo to dopiero pierwsze pokolenie jedynaków. To po prostu kwestia wyboru i niestety znak dzisiejszych czasów.

Witam wszystkie mamy Jedynaków ;)
Ja również nią jestem...mam niespełna roczną Wiktorię .
póki co.... może to się zmieni,ale raczej nie prędko ;)

MAZIAJKA - :szok::szok: nie do pomyślenia :no: jak ja bym ją dorwała na miejscu matki tego Pawełka :no: szok co za idiotka dorosła kobieta żeby tak się zachowywała :no:

UMI - :laugh2: ja pierdziele wyobraziłam sobie te upadki ależ się mi banan na buzi pojawił :-D super musiało to wyglądać szczególnie ten jak pod biurko wpadłaś :-p :-D ... jakoś sobie Ciebie zawsze w adidasach wyobrażałam a ty szpilkowa no popatrz :-p

EDYSIEK - no teraz zakumałam wszystko lepiej :-D:-p no i racja teraz nie tyle wybór z własnej woli co wybór spowodowany czasami ... :dry: chłopy na ryby a babeczki będą buszować :-D :-p jakieś konkretne plany na wieczór ? :-p mi się marzy od jakiegoś czasu spotkanko z koleżankami na jakieś piwko popcorn i komedie :-D :-) :-p

MAMAWIKTORII - Witamy :-)

Z Ninki nogą powoli już lepiej :-) chyba mocno stłukła tylko :-)

Maziajka masakra, zamiast wytłumaczyć, że tamten chłopczyk źle robi, to jeszcze do tego samego go namawia :dry: ciekawe czego jeszcze go nauczy :sorry2:

umi Ty to zawsze coś wywiniesz :-D dobrze, że nóg sobie nie połamałaś ;-):-p

MamaWiktorii Witam :tak:;-)

femme dobrze, że z nóżką Ninki już lepiej.

Moja maruda śpi już od jakiegoś czasu, a teraz coś się przebudza :dry: jęczy jak mała dzidzia :sorry2: wkurza mnie to strasznie, ma już 2 lata, a nocy przespać normalnie nie potrafi. Chyba nie ma tego po mnie, bo ja w ciąży potrafiłam spać do 13 :-p:-p

ANETKA - a to chyba jest odwrotnie bo ja w ciąży jadłam masę truskawek na śniadanie obiad i kolację :-D a Nina teraz truskawek nie lubi :dry: :-p

femme o nie, weź mnie nie strasz, tzn, że ona nigdy mi nocy nie prześpi? :dry: ja jadłam słodycze i Zuzia też je lubi ;-)

femme nie nie ja w adidasach nie chodze nawet nie mam:-D, jak juz to w japonkach ale mi sie nogi brudzą bo krzywo w nich chodze:-D, a zwykłe buty mam na najnizszym obcasie 7 cm. A nie sorry mam jedne adidasy ale ich nie lubie:-D
anetka tez sie ciesze:-D, kiepsko by było gdybym sobie cos skreciła:-p Wiesz co mnie sie wydaje ze Zuzia w okresie prenatalnym sie tak wyspała ze teraz ma dość i mój Kacper pewnie tez:-D

reklama
Femme piwkowanie i plotkowanie do rana. Może jak będzie ciepło to grilla sobie zrobimy. Chociaż jeszcze nam zbrzydnie, bo jak będziemy z naszymi na ryby jeździć to tylko grilowane jemy. Już w tym roku zaliczyliśmy jeden wypad pod namiot, pod koniec kwietnia. Byliśmy 3 dni i było super. A było nas tam dużo więc było wesoło

Do góry