reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Ciężki temat łezka w oku zawsze mi się kręci jak czytam takie rzeczy :no: nie wyobrażam sobie co muszą przeżywać rodzice nie ma nic gorszego na świecie jak strata albo krzywda dziecka ...

My po imprezce zresztą nie udanej :-p no ale tam mniejsza :-D :-p

A tutaj widzę cisza jakaś straszna nastała co jest ? :-p gdzie reszta dziewczyn ? :-)

ROX - a co ty spać nie możesz?

AAaa i najważniejsze w końcu pojechaliśmy sobie do zoo :-) super było Nince się bardzo podobało :-) później zakupy kupiłam sobie sweterek fajny niebieski kolor ma

Wkleję wam Ninę z zoo :-)
Zobacz załącznik 354216

Ostatnia edycja:
ważne ,że żyje i ma się nieźle.. ;)
a to podobno cecha wcześniaków - duża inteligencja. A druga jest wada - wcześniaki to straszne marudy ;) i to się sprawdza przynajmniej u mojej Wiki :-)

Rox - ja też codziennie pobudka 5:30 ,ale w niedziele zdarza się,że pośpie dłużej ;)
bo w soboty mamy basen na 9:30 więc też się pospać nie da ;)
a dziś u mnie taka brzydka pogoda...
i spać się chce..

też chcemy pojechać do zoo z małą.. ale poczekam jeszcze aż sama będzie biegać i będzie ładniejsza pogoda ;)

femmme ... owszem mogę nawet i do 11 ;-) natomiast me dziecie zdecydowało inaczej dziś wyjątkowo

fajną masz okularnicę :))))

fatalnie się dziś czuje....

a wiecie co... od października już nie karmie piersią, a mam mleka full od jakiegoś czasu ...

O matko dziewczyny nie macie litości :-D Tyle stron do nadrabiania,że chyba doba to za mało :-D

MamaWiktorii widzę,że podobnie wstajemy ;-) Moja pół godziny wcześniej zaczyna dzień;-):-D Ech jak czytam historie wcześniaków czy innych dzieci z ciężkimi przeżyciami to łezka się kręci w oku.Ja raz o mało nie dostałam zawału jak Maja nie oddychała przez chwilę i zrobiła się cała czerwona,więc na prawdę podziwiam rodziców dzieci,które mają ciężkie chwile za sobą. Najgorsze to chyba te pobyty w szpitalu. Mnie normalnie dołuje siedzenie tam.

Rox tyle już nie karmisz a masz pokarm?:szok: maja cały czas cycoli a nie mam tak jak Ty :no:

Femme Nina jak zawsze słodka :-)

lolka - ja przed ciążą nigdy nie byłam w szpitalu, tylko na praktykach ;))) a po swoim pobycie i pobycie mojej małej mam dosyć szpitali do końca życia i chyba gdybym zdecydowała się na kolejne dziecko to urodziłabym je w domu :-D
rox - a konsultowałaś się z lekarzem? Może czas zacząć brać tabletki na zanik pokarmu??? chociaż wiem,że nie zawsze działają..
mi sam zanikł .. przestałam karmić i z głowy.

Hej bardzo chętnie się do was przyłączę jestem mamą 16 -sto miesiecznego Antosia ,niektóre z Was juz ''znam'' ze styczniówek 2010 i z młodych mam.

rox jak pisałaś o tym Kornelku swojej koleżanki to przypomniało mi się jak leżałam z małym w szpitalu jak miał 3 tyg to leżał z nami chłpoczyk właśnie Kornel i u niego tez podejrzewali białaczkę ale na szczęście było ok i tak przez chwilkę pomyślałam że to może ten sam chłopiec ale pewnie nie bo to było w Łodzi.

Uff tym razem mało do czytania-wyrobię się:-D

la.na Julka na tym zdjęciu rzeczywiście wygląda na zmordowaną-z resztą nic dziwnego:-( Jak za 2 razem im się udało to znowu nie tak źle. Mi np (a stara baba jestem:-D) wkłuli się za 4 próbą.

Mamawiktorii wcale Ci się nie dziwię pewnie też bym miała takie "wrażenia":-D Ja byłam parę razy, zaliczyłam też OIOM i nie śpieszy mi się tam znowu w odwiedziny ;-)

Justys witaj i tu ;-)

justys85 - ooo ;-) no, styczniówki się widze spotykać na innych wątkach muszą ;-) hahah WITAJ ;-) no a Kornel to w Poznaniu/Pile więc to nie ten...

Lana - ja żartowałam i wiem też ze Twój post to też był żart ;-) ale wydaje mi się, że skoro to forum otwarte to chyba każdy może tu dołączyć dno nas ;-) więc nie piszmy tak lepiej bo jeszcze ktoś coś źle odbierze i będzie wtopa ;-)

MamaWiktorii i Lolak jeśli wezmę coś na przystopowanie to tylko homeopatyczne bo ja mam ała i nie stosuje leków syntetycznych ;-) ale do tej pory wydawało mi się, że to nic złego że jak np wezmę bardzo gorącą kąpiel i parę kropelek mleczka się pojawi ... ale kila dni temu mnie ..zalało .... siedziałam i rozmawiałam z koleżanką a tu nagle plamy na bluzce ....

reklama
Uff tym razem mało do czytania-wyrobię się:-D

la.na Julka na tym zdjęciu rzeczywiście wygląda na zmordowaną-z resztą nic dziwnego:-( Jak za 2 razem im się udało to znowu nie tak źle. Mi np (a stara baba jestem:-D) wkłuli się za 4 próbą.

Mamawiktorii wcale Ci się nie dziwię pewnie też bym miała takie "wrażenia":-D Ja byłam parę razy, zaliczyłam też OIOM i nie śpieszy mi się tam znowu w odwiedziny ;-)

Justys witaj i tu ;-)

no to wpsolczuje. choc mnie kluc mozna ile sie chce. ja sie nie boje. oddawalam kilka lat krew i nie starszne mi igly itp.
no ale jak patrzy sie na wlasne dziecko jak placze to jednak serce peka i chce sie nadstawic swoja reke.

justys witaj.:-)

Hmmm rox racja mialo byc napisane ze ktos kogo ten watek zupelnie nie dotyczy:)
w sensie ze np nie zalicza sie juz do jedynakow bo ma np dwojke dzieci.:)
nie mialam nic zlego na mysli. a jak tak sie stalo to przepraszam kazdego kto mogl poczuc sie urazony.... ;-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry