MamaWiktorii
Fanka BB :)
a ja bez męża chwilowo :-( wyjechał służbowo.
my też bierzemy kredyt najprawdopodobniej.. ale to tak max. na 10 tys.
ale jak za kilka lat będziemy chcieli kupować mieszkanie... to suma wzrośnie..
Kino.. oj w kinie to ja nie byłam od listopada...
nie ma kiedy... zresztą jak widzę minę mojej tesciowej jak ma zostać z małą to.. odechciewa mi się..
a nie chce mojej mamy ciągle obciązać,chociaż wiem ze może.
a no i jestem z siebie dumna ! wykupiłam karnet na silownie i biorę się w koncu za siebie :-)
my też bierzemy kredyt najprawdopodobniej.. ale to tak max. na 10 tys.
ale jak za kilka lat będziemy chcieli kupować mieszkanie... to suma wzrośnie..
Kino.. oj w kinie to ja nie byłam od listopada...
nie ma kiedy... zresztą jak widzę minę mojej tesciowej jak ma zostać z małą to.. odechciewa mi się..
a nie chce mojej mamy ciągle obciązać,chociaż wiem ze może.
a no i jestem z siebie dumna ! wykupiłam karnet na silownie i biorę się w koncu za siebie :-)

. Ja nie wiem, może to ja jestem jakaś przewrażliwiona mamuśka, ale jakoś nie umiałabym tak ciągle Angeli zostawiać. Wiadomo raz na jakiś czas to nic takiego, bo przecież też mi się czasem zdarzyło zostawić ją na kilka godzin z babcią, ale to tak sporadycznie, a nie ciągle. A już nie wyobrażam pojechac sobie na kilka dni i ją zostawić. A Wy jakie macie zdanie na ten temat? Pojechałybyście np. na wakacje bez dziecka ? Dla mnie to niewyobrażalne, bo ja bym chyba z tęsknoty umarła :-(.
. Tak to z Angelą kilka razy byłam. Ale muszę go w końcu wyciągnąć na jakiś dobry film w 3D, bo jak na razie to W 3D tylko na misiu Yogim byłam, a obejrzałabym coś gdzie jest ful wypas efektów specjalnych :-)

"
?