fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam poniedziałkowo! 
Popijam kawkę jak to z rana, smyk jeszcze sobie śpi
, normalnie w szoku jestem. Wczoraj mały był z babcią trzy godzinki na spacerze, a ja miałam czas dla siebie, tylko zamiast siedzieć i nic nie robić, to posprzątałam całe mieszkanie i ugotowałam obiad
. Później zabrałam go jeszcze na wieczorny spacer i szalał w piaskownicy do 20, a jak wróciliśmy "ogarnełam go" i poszedł spać. Może przetlenił się
. Wszystkie dolegliwości mu przeszły i jest zdrów jak ryba
, kuracja skończyła się na witaminkach i syropkach <na szczęście>. Widzę, że na naszym wątku troszeczkę pusto...
Witam nowe mamy jedynaków! 85justa i zyta
.
Edysiek, fajnie że sobie wypoczełaś
, może już tak nie tęsknisz za Angeliką, bo starsza jest i wiesz, że daje już sobie radę ;-).
MamaWiktorii, o! No to super
. Nie bała się zwierzątek? Czy bardziej była ciekawa? U nas niestety zoo nie ma, a najbliższe jest w uckermunde
. Szkoda...

Popijam kawkę jak to z rana, smyk jeszcze sobie śpi
, normalnie w szoku jestem. Wczoraj mały był z babcią trzy godzinki na spacerze, a ja miałam czas dla siebie, tylko zamiast siedzieć i nic nie robić, to posprzątałam całe mieszkanie i ugotowałam obiad
. Później zabrałam go jeszcze na wieczorny spacer i szalał w piaskownicy do 20, a jak wróciliśmy "ogarnełam go" i poszedł spać. Może przetlenił się
. Wszystkie dolegliwości mu przeszły i jest zdrów jak ryba
, kuracja skończyła się na witaminkach i syropkach <na szczęście>. Widzę, że na naszym wątku troszeczkę pusto...Witam nowe mamy jedynaków! 85justa i zyta
.Edysiek, fajnie że sobie wypoczełaś
, może już tak nie tęsknisz za Angeliką, bo starsza jest i wiesz, że daje już sobie radę ;-).MamaWiktorii, o! No to super
. Nie bała się zwierzątek? Czy bardziej była ciekawa? U nas niestety zoo nie ma, a najbliższe jest w uckermunde
. Szkoda...
Tak więc witam nowe mamy :-)
(jak patrze na dzieci,ktore maja rodzenstwo,to jestem sama na siebie zla).Nie wiem czy i u was jest cos takiego czy podchodzicie swobodnie do calej sytuacji?
jakoś tak mniej otwarta na inne dzieci się zrobiła nie chce się dzielić co wcześniej było zupełnie na odwrót no ale od września śmigamy dalej do przedszkola :-)