ja tez się witam wiosennie .
Gwiazdeczka jeśli masz zepsutego laptopa a dane były na dysku wewnętrznym wystarczy wyciagnąć dysk z laptopa i przeniesć dane. ale najlepiej pujśc do serwisu i powiedz że masz/miałaś ważne dane i oni mogą je odzyskać. mój lapek był popsuty, wgrali mi nowego windowsa myślałam że wszystkie zdjęcia mi przepadły a i tak odzyskali dane z dysku. tylko że u mnie to byli tzw ,,komputerowi maniacy,, .
Zyta :-):-) dla ciebie uśmieszki ,za podtrzymywanie wątku, i wiosenny alert mobilizujący by nie było na naszym wątku nudno.
Gwiazdeczka jeśli masz zepsutego laptopa a dane były na dysku wewnętrznym wystarczy wyciagnąć dysk z laptopa i przeniesć dane. ale najlepiej pujśc do serwisu i powiedz że masz/miałaś ważne dane i oni mogą je odzyskać. mój lapek był popsuty, wgrali mi nowego windowsa myślałam że wszystkie zdjęcia mi przepadły a i tak odzyskali dane z dysku. tylko że u mnie to byli tzw ,,komputerowi maniacy,, .
Zyta :-):-) dla ciebie uśmieszki ,za podtrzymywanie wątku, i wiosenny alert mobilizujący by nie było na naszym wątku nudno.
Wiosennie było a owszem ale tylko przez dwa dni
Dziś i wczoraj tak wieję ,że ho ho. A ja żeby odgonić zimę pozbyłam się ciepłych kurtek i poginam w płaszczu wiosennym
Majucha chyba chustę nawet lubi bo więcej widzi natomiast broń boże w niej usiąść bo zaraz pannica chce wysiadać. Także chodzić ,chodzić i jeszcze raz chodzić
Dziś już kupuję swoją ,ale zanim mi się moja trochę nie złamie to ponoszę jeszcze w sąsiadki
Genialny środek transportu ta chusta
Ja naświęta cieszę się okrutnie bo oprócz tego,że zjedzie mój małż ( na emigracji od jakiegoś czasu jest) to jeszcze pierwszy raz przyjadą do nas rodzice moi. Mam tylko nadzieję ,że tacie znów dyżurów w szpitalu nie wlepią bo z wycieczki do wnusi nici
Mnie i Majozę czeka w połowie czerwca podróż pociągowo samolotowa i mam już takiego stresa ,że już teraz brzuch mnie boli 

;-))
Aaaaa i właśnie dziś zakupiłam swoją tzn naszą
pierwszą chustę
Oczywiście jest piękna
ale masz juz jakies informacje,ze bedziesz i ty zwolniona???a jezeli cie zwolnia to zycze szybkiego znalezienia innej pracy.Ty mieszkasz w miescie,wiec mysle ze problemu nie bedziesz miala trzymam &&&&&&&&
:-)a wiecie,ze podrozuje miedzy Polska-Italia,tych kilometrow jest