reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
a u nas dzisiaj i wczoraj jak na zlosc zimno:wściekła/y:snieg w gorach spadl i przez to takie zimne powietrze,ze :szok:hm ale lanie woda oczywiscie tradycyjne,jak w Polsce,bo tu takiego zwyczaju nie ma:no::-p
no dziewczyny,koniec swiat powracamy na forum...;-):tak::-)

Witam i ja

Święta jak to święta zleciały szybko i tyle. Wczoraj cały dzień w rozjazdach. Najpierw zjedliśmy śniadanie z teściami, potem pojechaliśmy na obiad do moich rodziców, potem do mojego jednego brata, do drugiego ( rozdaliśmy od razu zaproszenia na komunię) i na wieczór dopiero wróciliśmy do domu.

Dzisiaj troche tylko się polaliśmy wodą, na szczęście nieco się ociepliło, bo wczoraj rano to śnieg leżał :szok:
A teraz jeszcze posiedzielismy z bratem K. i szwagierką, troche podrinkowałam (bo wczoraj to za kierowce robiłam ;-)) i dzionek minął a teraz wracamy do normalności :-)

zagladam,zagladam a tu pustki???
:szok::szok::szok::szok::szok:

u nas deszczowo,zimno brrrr:-pposprzatalam,teraz kawke pije i bb:-p
mezus przed chwilka wpadl,spakowal sie w walizke i wyjechal do pracy na kilka dni,wiec nocki samotne;-):crazy:ale to dobrze,bo dzisiaj zawitala @,nie bedzie kusic:-p

dziewczyny odzywajcie sie!!!!!

cześc dziewczyny!!
cześc Zytko , u nas dzisiaj padał deszcz i grad ale mimo to ciepło, dzień spędziliśmy na dworku bo mała chciała wypróbowac nowy rowerek. tak więc zaraz spanie bo jest zmęczona.

juz po swiętach więc czass na bb, ale i ja wchodzę a tu cisza! mamusie co u was???? odzywajcie sie.

Edysiek a kiedy ty masz to wesele?? jakoś nie długo, nie- kreacje gotowe macie z Angelą to teraz tylko wymyślanie fryzur wam zostało. oczywiście czekam na foto z efektem końcowym.:-);-)

Witajcie dziewczęta :-) Co tam u Was, czytam,że święta udane. U nas też, ale dopiero nie dawno usiadłam do kompa bo najpierw awaria kompa i byłam odcięta od świata ,potem wspomniane święta a teraz jest jeszcze mąż na urlopie więc częsciej czytam niż piszę. U nas dziś pogoda piękna więc tylko korzystać :rofl2: Pozdrawiamy serdecznie :happy:

Witam :-)
U nas pogoda do bani, zimno deszcz leje :wściekła/y: Gdzie ta wiosna :crazy:

A na wesele idziemy już w sobotę. Jakoś mi sie nie chce, w sumie to od samego początku mi się nie chciałi, bo nie lubię takich imprez. No ale jakos to przeżyję :-p

Bry!
Z poranną kawą zasiadam.
Mały dziś wstał o 6:30, pogoda nie nastraja do niczego.... Mogło by być już ciepło i w końcu wiosennie.
Kupiliśmy w końcu rolety oraz farbę do malowania przedpokoju <będzie fioletowy :-D>, więc znów czeka mnie mała batalia remontowa :dry:. Choć najbardziej cieszy fakt, że już powoli i będzie już koniec z tymi remontami i remoncikami :tak:.

Wklejam Wam zdjęcie mojej psiny :-)
Zobacz załącznik 455076Zobacz załącznik 455078

reklama
witam wpadam sie przywitac swieta jak zawsze mineły szybko. wczoraj zaliczylismy szczepienie na szczescie nie miał goraczki i bez problemu chodził dzis jednak nózka jest jeszcze bardziej zaczerwieniona niz wczoraj ;/
Edysiek Ty w sobote wesele a ja na panienskie maz znów ma focha ale nie wyobrazam sobie nie isc na panienskie mojej kochanej kuzynki a zarazem chrzestnej Wojtusia. zreszta panny to tam beda tylko 2 same mezatki i dwie z tego juz sa mamami to sie nazywa panienskie :-D

Do góry