reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witam nowe mamy :-)
Własne wczoraj kuzyn sie do mnie odezwał
wywiało go do pracy w Niemczech koło granicy z Austrią...a w domu została żona z dwójką dzieci...i w domu jest co 4 tygodnie na weekend...i takie to nasze życie "popiepszone"..

Witam.no niestety zycie jest takie ze albo się pracuje blisko domu i zarabia marne grosze albo trzeba wyjechać gdzieś zagranice lub w delegację (wsumie to to samo:sorry:).Mój wróci z środę ale też go bliżej troszkę przenoszą bo teraz pracuje w Białymstoku a pzrechodzi na Ciechanów

hmm u nas to dziwna sprawa jest bo im wiecej maz pracuje tym mniejsze pieniadze:szok:;-):rofl2:
no ale pracowac trzeba i szanowac prace,bo mogloby byc gorzej:-p

a ja dzisiaj zrobilam kopytka z pieczarkami,zostalo tez na jutro,tylko jakies miesko dodam,moze z grila?:tak:posprzatalam,podlogi pomylam i chyba moze byc niedziela;-)

Witam.U Nas deszczowo i zimno.W domu nudy mały ogląda "auta" a ja kawkę sobie zaraz zrobię i nie wiem co dalej mam robić :eek: czekam na telefon od znajomego w sprawie mieszkania bo dłużej tu nie wytrzymam chyba:baffled: może sobie pózniej frytki z małym zrobimy:sorry:ehh nie znoszę takiej pogody

Witam!
U nas też dzisiaj deszczowo i brzydko.

Wesele było super, poprawiny też, jeszcze mnie nogi bolą czyli naprawde było udane.
Zdjęć na razie nie mam, ale jak młodzi dadzą to coś wstawię.

Teraz już czas zacząć mysleć o komunii.
Angela w czwartek ma egzamin :szok: już mam stresa :baffled:

CZeść dziewczyny
mam doła na maxa... wiedziałam , ze będzie ciężko na psychice ale nie wiedziałam, że aż tak...Myślałam, że jak założę najgorsza opcję to jakoś oswoję sytuacje i dam rade, tym czasem chce mi sie wyć...jestem zestresowana na maxa... na 3 dni uciekłam w "sagę zmierzchu" ( po filmie w święta czytałam całą resztę...jednym tchem) W pracy kaszanka na maxa się robi.... bosze nie wyobrażam siebie, że będę robić coś innego...Nie umiem i nawet bym nie chciała...kocham to co robię choć fortuny z tego nie ma... buuuuu Jeśli lubicie mnie choć trochę rzućcie parę tytułów książek tak wciągających jak saga...Ka ,usze czymś zająć umysł żeby do końca nie osiwieć...:-( Przepraszam, że na Was padło ale komu się wyżalę jak nie wam :-(
eh....ide pranie powiesić...aż się wstawać nie chce rano..

a żeby zatuszować te smuty powyżej
na weekend zniknęłam pochłonięta 3 tomem "zmierzchu" Zaraziłam sie filmem więc sięgnęłam po ksiązki. Dziewczyny oglądałyście ? moj M wygląda zupełnie inaczej...ale Wilkołaczek mrrrrrrrrrrrrau ciacho...zdegustował mnie tylko, i lekko pogrążył, wiek aktora. haha poczułam sie jak starucha:/...to już ten wiek ze zachwyt nad cielesnością aktora zakrawa o pedofilie ? :-( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zatrzymać ja wysiadam!

http://infobot.pl/r/257a

P.S. Sory chyba sie zdołowałam na maxa :/ przepraszam Was z góry... albo raczej z dołu ...za ten czarny u humor

Ostatnia edycja:
reklama
Felidae wyżal się, wypłacz po to tu jesteśmy :tak: Ja najpierw przeczytałam sagę bo nie oglądam najpierw filmu jeśli mam zamiar przeczytać książkę. Oczywiście też się zakochałam w Zmierzchu jak gówniara :-D Potem czytałam "Intruza" tej samej autorki, polecam również klasyk "Przeminęło z wiatrem" oraz ostatnio czytałam "Woda dla słoni" ( w filmie grał też Robert Pattinson ale oczywiście nie oglądałam :cool2:). Teraz czytam " Bez mojej zgody" .Podobno dramat okrutny ale jak narazie jestem na 1/3 książki i ni chu chu dramatu nie widać ;-) choć książka ciekawa. A jaką masz pracę jeśli wolno spytać :happy:

Do góry