agniecha_bebecha
Mama Majozy
to ja Was przebiję bo mojego widzę raz na miesiąc-półtora przez tydzień, góóóóóóóóóóra dwa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
).Mój wróci z środę ale też go bliżej troszkę przenoszą bo teraz pracuje w Białymstoku a pzrechodzi na Ciechanów
;-)

posprzatalam,podlogi pomylam i chyba moze byc niedziela;-)
czekam na telefon od znajomego w sprawie mieszkania bo dłużej tu nie wytrzymam chyba
może sobie pózniej frytki z małym zrobimy
ehh nie znoszę takiej pogody
już mam stresa 
raz słonko wychodzi a zaraz znów chmurki
mały wstał o 6 więc teraz już spi jak wstanie to pójdziemy na jakiś spacerek
miłego dzionka życze.
Ja najpierw przeczytałam sagę bo nie oglądam najpierw filmu jeśli mam zamiar przeczytać książkę. Oczywiście też się zakochałam w Zmierzchu jak gówniara
Potem czytałam "Intruza" tej samej autorki, polecam również klasyk "Przeminęło z wiatrem" oraz ostatnio czytałam "Woda dla słoni" ( w filmie grał też Robert Pattinson ale oczywiście nie oglądałam
). Teraz czytam " Bez mojej zgody" .Podobno dramat okrutny ale jak narazie jestem na 1/3 książki i ni chu chu dramatu nie widać ;-) choć książka ciekawa. A jaką masz pracę jeśli wolno spytać