reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Lena STO LAT dla córci :-)
A i nie pochwaliłam się - kupiłam sobie strój kąpielowy
yes2.gif
w końcu
laugh.gif

A najlepsze jest to, że jak byłam u bratowej to dała mi swój strój - wcale nie noszony - bo jest na nią za mały ( i na moja bratanicę też
shocked.gif
) a na mnie akurat. I teraz mam 2 nowe stroje
laugh.gif

I jeszcze dała mi kilka par spodni - długie jeansy, 3 pary rybaczek jeansowych, 1 takie do kolan i jedne rybaczki bojówki. Wszystkie oryginalne, bo siostra jej wysyła z Ameryki. Na nią za małe - a na mnie jak ulał
biggrin.gif
Ale byłam happy
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

1 strój kupiłam, 2 dostałam

Witajcie dziewczyny!

Dziękuję za zaproszenie do grupy,nie spodziewałam się,miło :-)

Edysiek fajne te stroje,ten pierwszy bardzo mi się podoba :tak:Mój styl!
Rozumiem Twoją radość z ciuchów,kobiety uwielbiają łaszki :-D Super!

A co u was?

Mój synek jedzie dziś na wycieczkę,szczęśliwy bardzo,niedługo koniec szkoły i mój pięciolatek rozpocznie od września drugą klasę,jestem taka dumna :tak::-D

Edysiek jak ja Ci zazdroszczę :-) uwielbiam takie prezenty, bo nienawidzę zakupów :-)
Agnieszka ha ha do drugiej klasy :-) wow mój dopiero do zerówki, a o szkoły wojna w PL :-) he he he ale różnice, co robią pięciolatku u Was w szkołach ?
Lenka:-) 10:30...hmmm byłam w połowie roboty i na granicy wybuchu :-) ( mam nerwa przed @) a w pracy jednak skutecznie potrafią mi podnieść ciśnienie, ale upuszczałam pary warcząc pod nosem :-) Chyba zamontuję kamery potajemnie w pracy bo wpadnę w manię prześladowczą :p ha ha ha

Lenka ale że domek dla małej ????
mój to się w namiocie bawił :-) taki, rozkładany baldachim, też miał...
teściowa szaleje na działce, jak M z teściem wreszcie rozwalili pseudo szklarnie ( no strach był, że sie dziecko potnie w zabawie bo wszędzie przez to coś było pełno szkła) i mówiłam jej żeby koło domku zostawiła miejsce taki kwadrat na basenik i zabawki to trawę posieję. Zachodzimy na działkę....i ? i po ptakach, wszędzie coś rośnie, tam gdzie miało byc miejsce dla dziecka rosną śmierdziuszki inne roślinki mniej potrzebne :[ więc machnęłam ręka i niech se robi młody co chce, skoro mu miejsca nie zostawili to niech kopie w warzywach :/

Agnieszka ha ha do drugiej klasy :-) wow mój dopiero do zerówki, a o szkoły wojna w PL :-) he he he ale różnice, co robią pięciolatku u Was w szkołach ?

W UK jest inne prawo niż w PL.
Alan poszedł do szkoły gdy miał 4 lata i 9 miesięcy,niestety nie mógł poczekać roku bo rocznikowo by nie pasował więc innego wyjścia nie było lecz powiem Ci szczerze że z początku byłam przerażona ale gdy tylko zobaczyłam jak świetnie sobie radzi to duma mnie rozpiera na wszystkie strony :tak::happy2:
Co robią w szkolę??uczą się kochana:-D w pierwszej klasie nie siedzą w ławkach jeszcze.Klasy zrobione są coś w stylu pokoju w przedszkolu,mają zabawki ale oczywiście tylko i wyłącznie naukowe,nie ma aut czy klocków do układania.
Uczą się pisać i czytać,liczyć w każdej postaci,uczą się piosenek i wierszy,robią wspaniałe prace plastyczne,jutro wkleję wam dwie ostatnie i zobaczycie same :-D jeżdżą na wycieczki i nawet co czwartek mają wf :tak:

A dlaczego w Pl wojna o szkoły?
Jak wygląda system w Pl?

Bry dziewczyny!
Wpadam się witam i znikam. Ostatnio siostra u mnie siedzi i szukamy pracy. Normalnie tragedia :no:. Była już na 5 rozmowach i zaniosła ponad 300 cv <włącznie z tymi aplikacjami przez internet>. Niestety w dalszym ciągu nic... Miłego i spokojnego dnia!

Fanta to na prawdę ciężko jest z ta pracą w Polsce:-( a ja namawiam małża do powrotu,ale on nie chce mieszkac w Polsce właśnie ze wzgl na pracę.

mi dzisiaj cięzko był0 zwlec się z łóżka no ale cóż,już jestem na nogach i popijam kawkę. mam nadzieję że pogoda dzisiaj bedzie ładna i julka troche wyszaleje się na dworze bo wczoraj niestety siedziała w domku-przez deszcz:baffled:.

uciekam troszkę mieszkanko ogarnąc
miłego dnia dziewczyny!

reklama
Część!
Fanta
jejku tragedia z pracą w Pl :-( mimo wszystko oby szybko siostrze się udało załapać gdziekolwiek już.
mamuśka mój M w ogólne nie chce wracać do Pl,Ja na razie z resztą też nie,przechodzą mnie myśli że w Pl to bieda jest...

Miłego dnia!
Ja zabiegana,robotę mam i do tego angielski coś słabo mi ostatnio idzie ehhh :dry:

Do góry