reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Witajcie!

mamuśka udanego urlopowania się życzę :tak:
Felidae zdrówka dla synka życzę,mam nadzieję że dziś jest już lepiej :tak:
Fanta zazdroszczę upałów :tak:37 stopni ale masz fajnie :tak:
Zyta a co u Ciebie?nie zaglądasz ostatnio...:-(
gwiazdeczka a Ty także mało się odzywasz.halo??
lena a Ty jak tam?

Dziewczyny moje kochane przez najbliższy czas będę mniej zaglądała albo i wcale bo jutro wyjeżdżamy na cały dzień,zakupy,fryzjer i jedziemy do znajomych zawieźć te zabawki.W niedzielę ostateczne pakowanie bo urlop już lada dzień.W miedzy czasie zakończenie pierwszej klasy syna...ale jestem dumna :-D Od września druga klasa.Postaram się zajrzeć w miarę możliwości ale jak mnie nie będzie przez dłuuugiii czas to wiedzcie że wrócę ale dopiero po urlopie jak się ogarnę ze wszystkim w domu.W weekend wpadnę dosłownie na chwilę i pokażę wam moje nowe włoski blond włoski :-)
3majcie się kochane!
Pozdrawiam was!

reklama
gorąco...
jak sie ochłodzi to może wenę złapię...o ile na dworze z młodym do północy nie bede bo śpi od 15:30 :|
chyba go przedszkole zmęczylo, przy tym może osłabiony...eeeh na obiad zjadłam dwie kukurydze i jestem obżarta jak bąk :-)
Ładnej pogody, ( mogło by być tak 28 :-) )

Witajcie!

mamuśka udanego urlopowania się życzę :tak:
Felidae zdrówka dla synka życzę,mam nadzieję że dziś jest już lepiej :tak:
Fanta zazdroszczę upałów :tak:37 stopni ale masz fajnie :tak:
Zyta a co u Ciebie?nie zaglądasz ostatnio...:-(
gwiazdeczka a Ty także mało się odzywasz.halo??
lena a Ty jak tam?

Dziewczyny moje kochane przez najbliższy czas będę mniej zaglądała albo i wcale bo jutro wyjeżdżamy na cały dzień,zakupy,fryzjer i jedziemy do znajomych zawieźć te zabawki.W niedzielę ostateczne pakowanie bo urlop już lada dzień.W miedzy czasie zakończenie pierwszej klasy syna...ale jestem dumna :-D Od września druga klasa.Postaram się zajrzeć w miarę możliwości ale jak mnie nie będzie przez dłuuugiii czas to wiedzcie że wrócę ale dopiero po urlopie jak się ogarnę ze wszystkim w domu.W weekend wpadnę dosłownie na chwilę i pokażę wam moje nowe włoski blond włoski :-)
3majcie się kochane!
Pozdrawiam was!
Hej hej Wam:)
Ja dopiero dochodzę po nocne burzy!
Masakra!Wyrwało nam prawie okno byłam sama z Gaja na pomoc rodziców nie mogłam liczyc!Smacznie spali a ja na górze walczyłam z żywiołem!!Masakra to co przezyłam!Nikomu nie zycze!Dzisiaj tez maja byc burze!

Hejka!
Wczoraj miałam upały, a dziś mam jesień :dry:. Pogoda strasznie pokrzyżowała nam plany, chcieliśmy jechać na grilla na polane... szkoda, że nic z tego nie wyszło.
Chłop robi naleśniki, a ja mam czas dla siebie i piję kawkę :-D.
Agnieszka, czekamy na wieści od Ciebie. Udanego urlopu kochana :-).
Gwiazdeczka, klima rzeczywiście jest wybawieniem ale też można ładnie się przez nią załatwić. Teściówka moja centralnie pod klimą pracuje <w banku przed kompem> i non stop katarzy, raz nawet to jej szyja spuchła od przewiania :baffled:. Jak się ma Wojtuś?
Lena, współczuję walki z żywiołem :tak:. Okna całe? Rodzice najwyraźniej mają twardy sen...
Miłego, spokojnego i pogodnego dnia!

witam w kolejny upalny dzien
fanta zgadzam sie w 100% pracuje 3 miesiace przez pierwsze dni kiedy była załaczona klima zaraz na drugi dzien miałam chore gardło jednak teraz juz sie przyzwyczaiłam i narazie złe skutki koimatyzacji omijaja mnie szerokim łukiem i oby tak zostało bo w tych naszych "kontenerach" bez klimy nie dało by się żyć

witam was kochane
poczytałam co u was i widzę że gorąco, czyli tak jak u mnie. moja mała zasnęła bo nie jest przyzwyczajona do tej pogody ale najdziwiniejsze że zła[pała katarek a nie wiem własciwie czemu.nigdzie jej nie przewiało bo w nocy było 20 stopni a ja i tak okno przymknęłam- no cóż może zmiana klimatu i organizm tak to pokazał.abo tak jak piszecie wina klimy bo w samochodzie siedziałyśmy przez pionad 2 godz a potem wysiadka na taki upał.:-(
ja okropnie jestem zmeczona, słonko wyssało ze mnie cała energię jutro planuję wyjazd nad jeziorko żeby się ochłodzić.

miłego dzionka życze

Cześć dziewczyny!

Tak jak obiecałam wpadam na chwilę pokazać fotkę mojego nowego blondu :-D Aktualne zdjęcie w avatarze :tak: Duże zdjęcie jest fb oczywiście także zerknijcie na mój profil.
Zmiana kolosalna mówię wam,na nową muszę się przyzwyczaić ale jestem bardzo zadowolona i nigdy przenigdy nie zmienię na inny.Mąż zadowolony bardziej niż Ja,ciągle powtarzał że "mam w końcu moją blondyneczkę" :-D wariat mówię wam :-D
Dziś już się pakujemy ostatecznie,robotę mam w domu,mąż w pracy na nadgodziny pojechał bo super kasa więc się zdecydował.

Pozdrawiam was mocno i w miarę możliwości będę zaglądała ale jakby co to wracam do was po urlopie jak wszystko ogarnę :-) 3majcie się!

Oj tak Aga duża zmiana
:-) ale faktycznie chyba na lepsze :-)
Ja w blondzie jak staruszka wyglądam :-)
LENAdtr :o) Tak mialam rok temu okno nam wyrwało z zawiasów aż kwiaty poleciały, naszczeście przez to ze było rozszczelnione, ale ziemi jak na podwórku było

Ja właśnie Siatkówkę oglądam.. i zajadam stres serkiem kurna przytyje przez ten sport bo siedzie i nerwy zażeram...a tu jeszcze olimpiada...

Ostatnia edycja:
reklama
hej a ja wróciłam z Wrocławskiego rynku, byliśmy na lodach:)
Ale skwar masakra!
Gaja się wybiegała i już śpi!

Do góry