reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witam Was :-) Znalazłam mieszkanie do wynajęcia:tak: podpisaliśmy umowę wstępną wpłaciliśmy zaliczkę i 10tego dostajemy klucze:happy: Także już teraz pakuję powoli ciuchy w których nie chodzimy no i resztę rzeczy żeby nie latać pod koniec terminu bo i tak sama muszę z tym się uporać ponieważ mój mąż pracuję od rana do nocy:confused2:
Mieszkanie 4pokojowe więc małemu zrobimy pokoik także kuchnia,łazienka i wc osobno.Jednym słowem powiem ze chatka zarąbista i to w centrum miasta gdzie wszędzie blisko i za taką cenę że normalnie zal było nie brać hehe:laugh2: No i żłobek 200m od bloku:tak: tak więc myślę że zacznę szukać jakiejś ciekawej pracy a synka dam do żłobka.
A i jeszcze stwierdziliśmy z mężem że pora wziąść ślub kościelny:rolleyes2: tak więc może i jeszcze w tym roku uda się stanąć przed ołtarzem:sorry:

czesc dziewczyny
Agnieszka fajna ta torba ,na pewno wygodnie bedzie się ją nosić(i tego Ci życzę), a na prawdę jest pojemna bo na taką wyglada?
Lena u mnie od wczoraj nie przestało padać,tak nie przyjemnie.teskni mi się za polska złocista jesienia:)
Baśka gratulacja,wszystko wygląda na dopięte na ostatni guzik.

a u nas chorobowo, Julka ma tak wielkiego migdała że prawie w gardle się nie mieści o 17 wizyta u lekarza bo raczej syrop z cebuli tu nie pomoze.

witam wszystkie mamy jedynaków:-) sama mam jedno dziecko i nie planuję kolejnego:no: wcześniej planowałam 2-kę ale niestety z biegiem czasu zmieniłam zdanie. Miałam ciężki poród (cc a potem po 2 tygodniach krwotok), ciągłe problemy z karmieniem piersią i naciski żeby się nie poddawać...nie chcę tego przechodzić jeszcze raz... mała jest kochana ale uważam że można być szczęśliwym małżeństwem z jednym dzieckiem... teraz chciałabym wreszcie znaleźć satysfakcjonującą pracę i pomyśleć trochę o sobie.. czy jestem aż taką egoistką?? mąż nalega na 2-gie i grozi że się ze mna rozwiedzie jeśli się nie zdecyduję:-( już nie wiem jakich argumentów używać bo mąż nie odpuszcza a ja mam dosyć takiej presji...pozdrawiam
kwietniówka 2012

czesc dziewczyny
Agnieszka fajna ta torba ,na pewno wygodnie bedzie się ją nosić(i tego Ci życzę), a na prawdę jest pojemna bo na taką wyglada?
Lena u mnie od wczoraj nie przestało padać,tak nie przyjemnie.teskni mi się za polska złocista jesienia:)
Baśka gratulacja,wszystko wygląda na dopięte na ostatni guzik.

a u nas chorobowo, Julka ma tak wielkiego migdała że prawie w gardle się nie mieści o 17 wizyta u lekarza bo raczej syrop z cebuli tu nie pomoze.

A fakt widzę, że Ty w Anglii mieszkasz;)brrrrr na sama myśl mam kalosze pełne wody:)

Witam!:-)
Fanta20062 uff powrocilas do nauki...gratuluje i powodzenia:tak:w kacu jak masz mozliwosc to dobrze zrobilas,napewno nie bedziesz zalowala,nawet jak to sie mowi trudno z praca bedzie,ale satysfakcja jakas jest i oczywiscie teraz cos dla siebie zrobisz,oderwiesz sie od codziennosci;-)
a czy mi sie marzy synek?hm jak to sie mowi oby bylo zdrowe jutro mam usg,zobaczymy...
mamuska24 jak Julka juz rozumie o co chodzi w calowaniu?na takie reakcje to napewno rozmowa,rozmowa...juz jest na tyle doza,ze zrozumie...
ale jak w grupie sami chlopcy to dopiero bedziesz miala chlopczyce w domu,samo przebywanie w takiej grupie to juz nauka wszystkiego co robia chlopcy...Dziwne,ze tak w ogole jest...dla mnie powinny byc mieszane grupy...
a jak zdrowie?
Baska28 super,ze macie takie fajne mieszkanie i szybkiej,bezproblemowej przeprowadzki zycze...
slub tez pozytywna decyzja:-)w tym roku to juz wam niewiele pozostaje teraz dwa miesiace,no chyba ze listopad odpada,to taki smutny miesiac,ewentualnie w grudniu swieta,sylweter...
agnieszka.kk torba fajna,ja tez ostatnio zakupilam sobie doza torbe coby wiecej zmiescic w niej,bo mialam taka malutka,na portfel i tel.:-p
yoanka83 witaj!wspolczuje przezyc.ale moze jeszcze z czasem zapomnisz i zdecydujesz sie...nie zawsze musi byc tak samo...kazda ciaza jak i porod jest inny...
Edysiek hop,hop cos ostatnio cie nie widac?chyba wszystkie jak sie zimno zrobi powrocimy do pisania...
Felidae a u ciebie co slychac?robilas przeziernosc...?usg?czy tez krew?ja mialam obydwa.
u nas narazie sloneczko,fajnie,ale czasami sa dni gdzie czuc dobrze jesienia:-pwczoraj sobie posprzatalam,podlogi pomylam,az myslalam ze nogi z tylka mi wyjda:-pjak sie polozylam wszystkie kosci mnie bolaly a malenstwo zaczelo sobie fikac...dzisiaj pranie i wolne odpoczywam sobie.Jutro jade do szpitala wiec zajrze do sklepu za jakimis getrami sie rozejrze...coby wygodnie bylo...;-)

reklama
Cześć dziewczyny

Zyta ja małej torebki do pracy nie mogłabym mieć :no: za dużo jedzenia biorę ze sobą :-D
mamuśka tak ta torba jest pojemna i to bardzo i dlatego ją kupiłam abym mogła dużo jedzonka tam zmieścić :-DZdrówka życzę!
Lena u nas też jesiennie,zimno już ale mi to nawet odpowiada :tak:
Basia dzięki:)

Edysiek,Felidae i reszta gdzie jesteście???

A ja siedzę jak na szpilkach i czekam na zakończenie aukcji,jeszcze nie cała godzina została...
unhappy.gif

Do góry