reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

POMYSŁY na BOŻE NARODZENIE!!!:)

wszystko da się zrobić :) prosimy o propozycje poprawek - jesteśmy otwarci na propozycje :) my z mężem nie mamy żadnego doświadczenia w tego typu sprawach, jest to nasza pierwsza karta świąteczna .... więc będziemy wdzięczni za pomoc przy jej ulepszeniu :)
pozdrawiamy

reklama
poniżej zdjęcia (oczywiście w niskiej rozdzielczości) z których kartka została wykonana i efekt końcowy, jeśli ktoś może pomóc w stworzeniu jej "ulepszenia" prosimy o kontakt materiały wyślemy mailem. Prosimy o pilną odpowiedz gdyż najpóźniej pojutrze musimy wysłać kartki.
blogzdjecie2.jpgblogzdjecie1.jpgforumkartkaztekstem.jpg

LenaDTR - dziękujemy za komplement, dzisiaj wywołaliśmy i efekt był SUPER - przynajmniej nam się podobał - jutro wysyłamy do znajomych :)

Domek z piernika jA MAM CHĘĆ POKUSIĆ SIĘ O ZROBIENIE TAKIEGO DOMKU ALE BOJE SIĘ ŻE MOJE ZDOLNOŚCI MANUALNE SĄ ZA KIEPSKIE...CUDNY JEST
Widzialam ten domek na blogu jesuuu jaki ta laska ma talent cukierniczy :) Ja sie nawet nie zabieram poczekam az Lila podrosnie i sama ulepi:-D

Agast ale super, sliczna masz coreczke! (przepraszam coreczki!!:-))

Widzialam ten domek na blogu jesuuu jaki ta laska ma talent cukierniczy :) Ja sie nawet nie zabieram poczekam az Lila podrosnie i sama ulepi:-D

Agast ale super, sliczna masz coreczke! (przepraszam coreczki!!:-))

no blog fajny ale robiłam kilka przepisów z jej blogu i lipa!!!Albo się waży albo zakalec;(Zresztą bodajże któraś z grudniówek pisała to samo!!

reklama
LenaDTR, Kasiek1983 - jeżeli jesteście zainteresowane to mój mąż może spróbować Wam coś takiego skleić :) ale potrzebuje do tego fotki Waszych pociech - może uda mu się coś skonstruować :)

Do góry