reklama
kachasek
matka-wariatka :)
a ja jestem zauroczona tym CHICCO ZABAWKA BABY TAXI, NOWOŚĆ OD SS, nowe (269543562) - Aukcje internetowe Allegro
widziałam w prospekcie chicco i musiałam poszukać na allegro
chyba kupię Miśkowi
to tak na 99,99%
widziałam w prospekcie chicco i musiałam poszukać na allegro

Ja ostatnio Dawidowi kupiłam cos takiego fontanna chwilowo niestety tylko na to patrzy i sie cieszy a rodzice lataja po mieszkaniu i zbieraja piłki ale mysle ze jak zacznie raczkowac to sam bedzie biegal za nimi, narazie na Mikołaja mamy cos takiego hipcio z tym ze to bedzie jak zacznie chodzic, narazie nic lepszego mi do głowy nie przyszło wiec to kupilismy, ale musze jeszcze cos poszukac :-)
A druga propozycja (marzenie Jacka):
BOOGI ROBACZEK RYSOWACZEK zabawki EPEE * HIT TV * (270457307) - Aukcje internetowe Allegro
Jolka bardzo mi się ta propozycja podoba. Jak myslisz, będzie odpowiednia dla prawie trzyletniej dziewczynki?
Ps. A tak w ogóle to wszystkie Wasze propozycje mi się podobają, i co gorsze wszystko chciałabym kupić ;-)
Dzisiaj mój syn mnie zaskoczył, nie wiem dlaczego nie wiem jak ale tak zrobilam polozylam go na łóżku na brzuszku i polozylam przed nim zabawke dla mojego 1,5 rocznego chrzesniaka ale Dawid tak sie cieszyl sam wciskał, ciągnął wieć rozpakowalam mu ta zabawke i teraz znowu czeka mnie wydatek poniewaz musze kupic ja znowu chcrzesniakowi. :-)
warsztat
warsztat
E
efilo
Gość
Pycia - skonczy sie na tym że Dawidek majac roczek bedzie juz znal alfabet 
A zabawka super. Ale chyba nie zaryzykuje dla Zosi jeszcze
Ja się zastanawiam nad taką wańką-wstańką
Albo taką kostką

A zabawka super. Ale chyba nie zaryzykuje dla Zosi jeszcze

Ja się zastanawiam nad taką wańką-wstańką
Albo taką kostką