Aniajw, super pomysł. Niestety z braku miejsca u nas się nie sprawdzi.:-(A wiem że Madzi by się to spodobało, bo we wtorek byłyśmy na placu zabaw w centrum handlowym, na urodzinach kolegi Weroniki i Magda non stop albo z takiej zjeżdzalni zjeżdzała albo w piłkach siedziała. Aż się zastanawiałam że Jej pupa nie boli od tego ciągłego bęcania na glebę
Niestety z braku miejsca u nas się nie sprawdzi.:-(A wiem że Madzi by się to spodobało, bo we wtorek byłyśmy na placu zabaw w centrum handlowym, na urodzinach kolegi Weroniki i Magda non stop albo z takiej zjeżdzalni zjeżdzała albo w piłkach siedziała. Aż się zastanawiałam że Jej pupa nie boli od tego ciągłego bęcania na glebę . No fakt, na materace, ale jak się tak raz za razem huknie, to i tak może boleć.;-)
. No fakt, na materace, ale jak się tak raz za razem huknie, to i tak może boleć.;-)

Niestety z braku miejsca u nas się nie sprawdzi.:-(A wiem że Madzi by się to spodobało, bo we wtorek byłyśmy na placu zabaw w centrum handlowym, na urodzinach kolegi Weroniki i Magda non stop albo z takiej zjeżdzalni zjeżdzała albo w piłkach siedziała. Aż się zastanawiałam że Jej pupa nie boli od tego ciągłego bęcania na glebę
Niestety z braku miejsca u nas się nie sprawdzi.:-(A wiem że Madzi by się to spodobało, bo we wtorek byłyśmy na placu zabaw w centrum handlowym, na urodzinach kolegi Weroniki i Magda non stop albo z takiej zjeżdzalni zjeżdzała albo w piłkach siedziała. Aż się zastanawiałam że Jej pupa nie boli od tego ciągłego bęcania na glebę . No fakt, na materace, ale jak się tak raz za razem huknie, to i tak może boleć.;-)
. No fakt, na materace, ale jak się tak raz za razem huknie, to i tak może boleć.;-) 

i czekał do Świąt, wtedy był po 35zł, a teraz widziałam identyczne po 110!!!! Chore!
 i czekał do Świąt, wtedy był po 35zł, a teraz widziałam identyczne po 110!!!! Chore! 

Znowu nie wiem co mam tej babie kupić na urodziny. Niech Ona już dorośnie cholera, bo ile można się męczyć???
 Znowu nie wiem co mam tej babie kupić na urodziny. Niech Ona już dorośnie cholera, bo ile można się męczyć???