reklama

Porady na CITO!

reklama
Mały mi kicha i charczy ale nic mu z nosa nie wychodzi przy fridzie. Pediatra 2 tyg przepisała Tobrex gdyby były zielone smarki. Tylko zadnych smarkow nie widzę, a na dziś nie ma miejsc. Któraś tego używała?

To jest sterydowa maść. Używa się jej np na oczy. My na zapalenie napletka u Aru. A ty masz tym nosek smarować?
Może twój mały ma sapke? Moja też charczy od mleka które jej się cofa.

Undomiel, mojemu cały czas charczy od ulewania. Ma tak od 2 dnia życia chyba.
CZasem wyciagam małe,białe glutki, ale charczy dalej. Teraz wydaje mi się ,że jest gorzej ale też nic nie wyciągam. Kupiłam nawet Katarek i spodziewałam się,że wyciagnę dużo a tu nadal to samo.
Już sama nie wiem.
Też kicha ale niewiele to zmienia.

Ten Tobrex to krople do oczu, ale miałam tym zakraplac nosek, tylko to antybiotyk:/ mój bardzo rzadko ulewa. Czasem jakiś twardy smark wyjdzie, ale raczej biały. W chuście dziś strasznie charczal a tak to sapie. Zobaczymy czy będzie gorzej

My byliśmy wczoraj u rodziny mojego i nie powiedzieli ze u nich maly mial goraczke i katar a to prawie 60km i dzisiaj katar po warge leci;/ co moge oprocz inhalacji, mam nasivin soft bo meczy sie strasznie;/

Angelika ale nieodpowiedzialnie się zachowali. Ja bym w drzwiach się wróciła :/
Ściągaj katarkiem. I wybierz się do lekarza bo jak tamten miał gorączkę to i u was może się pojawić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry