reklama

Postępy naszych dzieci :)))

ASIA WSTAJE SAMA Z PODŁOGI!!!:-D:-D:-D I to co chwilę, bo tak już jej się zdarzyło kilka razy ale później zaprzestała ćwiczeń.

Umie też:
- dawac buziaka gdy poproszę:tak:
- wie ze pilot służy do zmieniania programów i jak go dorwie to staje przed tv i kombinuje:-D
- robić wszystkim "aja, aja"
- czesać siebie i nas szczotką
- robić "halo, halo" jak dorwie telefon - przykłada do ucha i gęgoli po swojemu.

No, to chyba tyle z nowości:-)

Nadal ćwiczy chodzenie. Cieszy mnie to bo kilka kroków robi od dawna i już się bałam że na tym zaprzestanie :rofl2:

reklama
Wczoraj rano mówie do mojego N: wiesz Maja nie umie jeszcze kucać i sie podnosic. Po południu patrze a ona wstaje z kucek i kuca. Szok ;-)

ASIA WSTAJE SAMA Z PODŁOGI!!!:-D:-D:-D I to co chwilę, bo tak już jej się zdarzyło kilka razy ale później zaprzestała ćwiczeń.

Umie też:
- dawac buziaka gdy poproszę:tak:
- wie ze pilot służy do zmieniania programów i jak go dorwie to staje przed tv i kombinuje:-D
- robić wszystkim "aja, aja"
- czesać siebie i nas szczotką
- robić "halo, halo" jak dorwie telefon - przykłada do ucha i gęgoli po swojemu.

No, to chyba tyle z nowości:-)

Nadal ćwiczy chodzenie. Cieszy mnie to bo kilka kroków robi od dawna i już się bałam że na tym zaprzestanie :rofl2:

Gratulacje

Dwa filmy nóżkowe, Asia tak potrafi na stojaka całe mieszkanie przejść :)
Sorki za jakość :( Drugi jest jaśniejszy ale za to monitor musicie na bok przewrócić :D

[video=youtube;d2lfQ-FIBYs]http://www.youtube.com/watch?v=d2lfQ-FIBYs[/video]
[video=youtube;CWLNipcUpqI]http://www.youtube.com/watch?v=CWLNipcUpqI[/video]

Dziunka to teraz juz z górki :-) za niedługo bedzie biegac jak Oli od klaudzi. ps. moj chodzi tak samo....z tym ze z niego dzikusek, czesto chce za szybko i wtedy zalicza glebe :cool: tzn chodziło mi o tempo chodzenia i ta niepewnosc jeszcze, bo nozki stawia normalnie :) nie zauwazylam zeby Asia miała jakis b. szeroki rozstaw

Ostatnia edycja:
Wyjatkowa ponoc troszke jest inaczej u chlopcow i dziewczynek - tak mi lekarka powiedziala. No i Asia niziutka - 72 cm. Poza tym pampers swoje robi. Mam się nie przejmować , podobno się wyprostują. A i krzywica wykluczona więc jest ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry