Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem w szoku jak Alicja w ciągu ostatnich 2 tygodni zaczęła dużo rozumieć. podaje mi konkretne zabawki jak o nie poproszę albo zapytam gdzie jest: lala, miś , książeczka, klocki. Rozgląda się po pokoju i przynosi
!!!
młody bierze pieluche, pokazuje ją i mówi ''pupa'' nooooo nie wiedzialam co zrobic..... sprawdzam a tam faktycznie kupa
jeszcze troche i sam bedzie sie podmywał 
postęp jak nic bo niedawno nawet przytulić do polika się nie chciała;-)
wczoraj robiła to nawet jak widziała "Szymon Majewski show" , stwierdziliśmy że nadaje się do programu rozrywkowego ;-)
asia mój dopiero co skonczył 13 miesięcy i zaczął chodzić.Ale nie chodzi non stop ,też jeszcze raczkuje.Twoja Hania potrafi wstać z siedzenia super.Igi nie umie jeszcze.Poczekaj ,zobaczysz ze ruszy nawet nie bedziesz wiedziała kiedy:-)Hej Dziewczęta
Mam takie pyatnie, czy którejś szczęscie jest jeszcze tak leniwe że nie chce samo chodzic, tzn potrafi postawic już kroki, stoi samo, z siedzenia tez samo wstanie, ale woli raczkować niż chodzić??
Bo moja jest chyba tak leniwa lub tak sie boi ze zrobi kilka kroków i odrazu na kolana, albo chodzi koło ścian lub za jedną ręke.