reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
gratulacje dla pełzaczków 
moja Agacia rozpłaszcza się ja płasko
jeszcze nie umie długo wytrzymac
moja Agacia rozpłaszcza się ja płasko

Emcia
Marcowa Mama '06
Ella tez ani drgnie

Po paru minutach na brzuszku awantura

tereskaa
Mamusie Marcowe '06
a moj maly pluje jak stary facet
..dawniej to sie przynajmniej tylko slinil albo bąbelki robil a teraz jak plunie to na odleglosc pol metra...albo i wiecej......

Hej hej dawno nie byłam a tu takie ładne nowiutkie forum ... no no no...
Moja Córcia jutro kończy 6 miesięcy i robi co następuje:
- raczkuje - do przodu i do tyłu hehe
- staje oparta na rekach i stopkach - taki mostek jakby - ale nie przemieszcza sę w tej pozycji
- turla się po łóżku jak szalona - z brzuszka na plecy i zaraz fika z plecków na brzuszek
- siedzi sama bez podparcie
- stoi przy łóżku lub w łóżeczku jak się chwyci czegokolwiek
- przekłada zabaweczki z rączki do raczki
- sama pije mleczko i herbatkę z butelki, przy czym trzyma butelkę jedną rączką bo oczywiście drugą już szuka zabawki
- gada jak najęta - głównie hej hej lu ojojojojojojo lub ajajajajaa lub ejejejeje
- jak się uderzy lub przewróci i płacze to mówi przez łazy ajajajajajaj (naprawdę urocze to to)
- robi "papa" ale dopiero po kilku minutach po wyjściu gościa hihihih
- śmieje się jak widzi bajeczkę - zwłaszcza elmo z ulicy sezamkowej ja rozśmiesza swoim jatatata!!! i elmo kocha rybkę - głośno się śmieje - wręcz krzyczy
- pływa pod wodą (trzy miesiące już chodzi na basen)
- tańczy przy muzyczce trzymana pod paszki
- uwielbia zabawę w "a kuku!"
No to na razie tyle... pewnie jest wiele rzeczy których nie wymieniłam bo są dla mnie normalne i naturalne
))
Pozdrawiam serdecznie!
- raczkuje - do przodu i do tyłu hehe
- staje oparta na rekach i stopkach - taki mostek jakby - ale nie przemieszcza sę w tej pozycji
- turla się po łóżku jak szalona - z brzuszka na plecy i zaraz fika z plecków na brzuszek
- siedzi sama bez podparcie
- stoi przy łóżku lub w łóżeczku jak się chwyci czegokolwiek
- przekłada zabaweczki z rączki do raczki
- sama pije mleczko i herbatkę z butelki, przy czym trzyma butelkę jedną rączką bo oczywiście drugą już szuka zabawki
- gada jak najęta - głównie hej hej lu ojojojojojojo lub ajajajajaa lub ejejejeje
- jak się uderzy lub przewróci i płacze to mówi przez łazy ajajajajajaj (naprawdę urocze to to)
- robi "papa" ale dopiero po kilku minutach po wyjściu gościa hihihih
- śmieje się jak widzi bajeczkę - zwłaszcza elmo z ulicy sezamkowej ja rozśmiesza swoim jatatata!!! i elmo kocha rybkę - głośno się śmieje - wręcz krzyczy
- pływa pod wodą (trzy miesiące już chodzi na basen)
- tańczy przy muzyczce trzymana pod paszki
- uwielbia zabawę w "a kuku!"
No to na razie tyle... pewnie jest wiele rzeczy których nie wymieniłam bo są dla mnie normalne i naturalne
Pozdrawiam serdecznie!
K
kasiula matula
Gość
a to mala zdolniacha moja emi polowy tych rzeczy nie potrafi:-)
reklama
Podziel się: