Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas jest tak samo: Muszek nie płacze tylko do razu wrzeszczyIgusia niestety też zaczęła "pyskować" i głośno domagać się zainteresowania. właściwie płacze już bardzo rzadko, najczęściej krzyczy a brzmi to mniej więcej " niech ktoś przyjdzie natychmiast bo mi się nudzi:-) "
no i niestety albo właściwie na szczęście przy tatusiu jest dużo spokojniejsza niż przy mnie.
I też przy tatusiu jest grzeczny a u mnie narękach od razu wykręca się do cyca albo się tuli wbijając mi w szyję swoje małe pazurki
A kilka dni temu, podczas cycania, zaczął uderzać swoją dłonią w moją. Wcześniej zawsze brał w rękę moje palce a teraz mu się zachciało uderzać
Zawsze mi się przypomina jak mój bratanek podczas jedzenia z butelki bawił się ręką osoby karmiącej. I jak już umiał mówić, to zawsze siadał, bratowa czy moja mama podchodziła do niego z butelką a on: "jęka" i trzeba było dać mu rękę do zabawy
Ale już z tego wyrósł