K
KingaP
Gość
Nie Sylwiu, nie chodzi o to, że ktoś może odczuwać pewne dyskomforty w pewnych sytuacjach. Przecież na tyle się znamy, że chyba wiesz o co mi chodziło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co żal tego czytać ......
Ja myślę wszyscy juz mają zdanie na ten temat ..i mysle także że zdanie już sobie wyrobili......
A dobór Twoich słów ..pozostawia wiele do życzenia .....
Ale pozostańmy na stanowisku ..że zawsze masz racje!!!!!!!!a kazdy i tak ma zdanie w tej sprawie
Ja myśle że tak jak Ty obrażasz ludzi ......ech tylko przyk-ro że tego nie- widzisz....-:--
-(
Ja nie wiem w życiu nie widziałam nikogo kto nie był w stanie zaakceptować ..że ktoś ma inne zdanie...
Oceniasz wszystkich każdago i ..jakbys mogła oceniłabys nawet kwiatki..że źle w rabatce rosną ....ja tak Cię widze ..i obawiam się wiekszosc tego forum ..mysli podobnie...
Nie chce mi się już tłumaczyć tego poraz 58 ....nie chce mi się ..bo to i tak jest jak grochem o ściane ......
jesteś wszystkonajlepiejwiedząca i juz ......
a ja no cóż kurde nieznam się i już .......i oceniam obrażam ..a Ty biedna pokrzywdzona przeze mnie ofiara ...
Ale nie zadasz sobie trudu i nie pomyślisz ...kurde ,,,,,,a może ona(czyt: Karola) ma racje może ja jednak robie błąd