K
KingaP
Gość
Nie Sylwiu, nie chodzi o to, że ktoś może odczuwać pewne dyskomforty w pewnych sytuacjach. Przecież na tyle się znamy, że chyba wiesz o co mi chodziło?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co żal tego czytać ......
Ja myślę wszyscy juz mają zdanie na ten temat ..i mysle także że zdanie już sobie wyrobili......
A dobór Twoich słów ..pozostawia wiele do życzenia .....
Ale pozostańmy na stanowisku ..że zawsze masz racje!!!!!!!!a kazdy i tak ma zdanie w tej sprawie
Ja myśle że tak jak Ty obrażasz ludzi ......ech tylko przyk-ro że tego nie- widzisz....-:--
-(
Ja nie wiem w życiu nie widziałam nikogo kto nie był w stanie zaakceptować ..że ktoś ma inne zdanie...
Oceniasz wszystkich każdago i ..jakbys mogła oceniłabys nawet kwiatki..że źle w rabatce rosną ....ja tak Cię widze ..i obawiam się wiekszosc tego forum ..mysli podobnie...
Nie chce mi się już tłumaczyć tego poraz 58 ....nie chce mi się ..bo to i tak jest jak grochem o ściane ......
jesteś wszystkonajlepiejwiedząca i juz ......
a ja no cóż kurde nieznam się i już .......i oceniam obrażam ..a Ty biedna pokrzywdzona przeze mnie ofiara ...
Ale nie zadasz sobie trudu i nie pomyślisz ...kurde ,,,,,,a może ona(czyt: Karola) ma racje może ja jednak robie błąd