Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokładnie tej Ziaja kosmetyki dla Ciebie ...Leyna, jakiej ty ziajki dokladnie uzywasz?? Tez se kupie, moze beda chociaz troche ladniejsze...
) no i na cycki też kiedy zaczęły gwałtownie rosnąć. Stosuję do dziś, z przyzwyczajenia, bo ładnie nawilża i uelastycznia skórę. 150 ml to około 14 zł, zależy w jakim sklepie, bo kupowałam już i po 12 zł.
brzuch mnie lekko pobolewa no i czuje ze to okres ( plamienie poporodowe mi przeszło jakis tydzien jak nie 2 temu) i znowu trza nosic te pieluchy....
kobiety zawsze miały przesrane!!!

no to zaczne jeszcze raz teraz to już w skrucie ja też bym chciała zrzucić kilka kg haha jeżeli 10-15 kg można uznać za kilka
no a od jakiś 2 tyg to ja już nie chudne bo jem normalnie bo karmie tylko bytlą wsumie to mam już prawie wage z przed ciąży no ale na slubie trza jakoś wyglądać
Jak narazie tak jak jest to mnie specjalnie nie razi bo jak popatrze na zdjęcie z 9 miesiąca ciąży to teraz czuje się szczupło
No ale trzeba nad sobą popracować troszeczke .dokładnie tej Ziaja kosmetyki dla Ciebie ...![]()
Używam jej stale od 3 miesiąca ciąży wychodząc z założenia, że lepiej zapobiegać niż leczyć czyli zanim brzuch zaczął mi rosnąć już wcierałam sobie (znaczy Sz mi wmasowywał w brzuszek) no i na cycki też kiedy zaczęły gwałtownie rosnąć. Stosuję do dziś, z przyzwyczajenia, bo ładnie nawilża i uelastycznia skórę. 150 ml to około 14 zł, zależy w jakim sklepie, bo kupowałam już i po 12 zł.

Od 1,5 tygodnia stosuję Ziajkę i jestem zadowolona. Rozstępów nie zlikwidowała, ale za to skóra nie jest taka napięta, szczególnie, jak się cycki robią kwadratowe z nadmiaru pokarmu i nie mam wrażenia, że zaraz mi pęknie jak za mocno napompowany balon, a poza tym ładnie pachnie, co pasuje też Pszczole;-)
, a na razie noszę pas poporodowy), dupsko schudło, ale też jakieś obwiśnięte jest, no i cellulit galopujący na tyłku i udach (zakupiłam sobie na niego smarowidła, ale nie wiem czy mogę tak kompleksowo je stosować, bo mają w składzie kofeinę i się zastanawiam czy do mleka się nie przedostanie
Jak myślicie?)