• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Huraaaaa! Właśnie się dopiełam w dzinsach z przed. Co prawda waga stoi ale zawsze coś. Zakładam, że to właśnie te kości się zchodzą bo kilogramów nie ubywa, a w kolejne spodenki wchodzę. Także Kira i inne zniecierpliione, do których ja tez należę ;Dcierpliwości, trzeba trochę czasu. :D

a pewnie że mi brzuchol został!!! :-[ :-[ :-[ i rozstępy które wyszły na tydzień przed porodem, ale dziękuję babeczki że ogólnie wam sie podoba... a przed ciążą ważyłam 47-48 kg...

dytek gratuluję!!! :)

ja tez dopielam sie w spodnie z przed ciazy ale tak nieapetycznie w noich wyglada moje opiete dupsko ze jeszcze poczekam....waga tez stoi, a to ze sie zmniejszamy to wynik kurczenia sie miesni - moje byly tak rozciagniete ze caly czas wciagam brzuch zeby je non stop cwiczyc....
Kira jak mi cos odbije to sie pomaluje na blond ale tylko jakis balejaz...chociaz fyryzjerka powiedzila mi ze na moich czarnyh wyjda miedziano rude co najmniej a nie blond :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry