• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
a u nas ze tydzien juz minie 6 tygodni i ja sie ciesze a maz mowi , ze on woli poczekac jeszcze ze dwa tygodnie chyba oszalal glupi jakis ja nie wiem juz nie rozumiem facetow

taaa mój poczekał cierpliwy jest buhahaha 2 tygodnie wytrzymał i mnie nie bolało nic serio byłam zestresowana na maksa ale wszystko odbyło sie
powoli i bez bólu a teraz chulaj dusza Antares nie bój sie szczerze to powiem Ci po kryjomu jest fajniej niż przed serio jakas taka magiczna
więź sie wytworzyła ;)

Ty Miśka jaki brzuszek że co??? Ej kochana laska jesteś i bez tych gaciorków i gdzie te rozstępy o których pisałaś ach widze że wszystkie przesadzacie kochane
już latem bedziemy sobie fotki w bikini wysyłać ;D stworzymy dwa wątki szczupłe i szczupłe inaczej i ja do drugiego sie zapisuje ;D

Kurcze, Misia, Karolla... ale Wam newralgiczne punkty zostaly w calosci, ze tak napisze ;-)
A ja biedna nieszczesliwa mam jakies wizje czarne pekajacego naciecia krocza ;-( I w ogole.
Dobrze, ze jeszczze mi dwa tygodnie zostaly z tych przepisowych czterech. Moze jakos mi przejdzie czarnowidztwo :-)

reklama
co do tabletek to jeszcze gin mówił, ze trzeba je bardzo skrupulatnie przyjmowac - w zasadzie o tej samej godzinie.To samo przeczytałam w necie nt tych tabl.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry