• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
A ja myślę pozytywnie i do lata chce być w tym pierwszym watku co by sie mnie synio nie wstydził. ;)

A mo synio mial wczoraj dzien szczerości. Po tym jak mi pojechał z moją wagą wieczorem wziął zegarek tatusi i powiedział: Jak tata umrze będe miał po nim pamiątkę.

No i co komu lepiej przygadał ? ;)

Antares ale to w sumie każde powinno sie o każdej porze brac, w ulotce jest napisane że najlepiej o tej samej godz różnica nie może
wynosic wiecej niz 12godz wiec nie jest tak żle są jakieś granice tolerancji! Ja tam zawsze przy myciu ząbków łykam!

ja łykołam z rańca :)

no :) obowiazek wobec koleżanki Cindy spełniony.JA jednak lubie ćwiczyć z Cindy bo przynajmniej wiem ile musze zrobić no i nie oszukuje :) Po 3 dniach ćwiczeń już jest mi dobrze - ciałko mam coraz bardziej rozciągnięte :) a we wrzesniu moze wakacje w Hiszpanii dlatego musze jakoś wygladac :) chociazby tak jak za młodych lat....
messangalabeach22xw.jpg

hi,hi jak sobie przypomnę jak to zdjecie robilismy to mis ie chce śmiać ;)
aaaaaaaa przy okazji - czy ktoś wie jak małe dziecko znosi lot? mam na mysli zmiany ciśnienia które dla dorosłgo sa raczej nie za fajne...

ale bombowe zdjęcie jaka lasencja z Ciebie no no !
My we wrześniu wybieramy sie z małą do Grecji chyba takie 8 miesieczne dzieci mogą latac ;)
kurcze musze te ćwiczonka kupic zaraz jedziemy na zakupki to popatrze czy na dvd jest bo videa nei mam :(
a potem obiadek w ulubionej restauracji hurra wreszcie jakaś odmiana ;D

Jak mówiłam - stare dzieje...i pare kilosów mniej ;)

Karolla a gdzie sie wybieracie? To zdjecie to właśnie pamiątka z Grecji.My bylismy tam http://www.golden-sun.gr/ spokojna miejscowość (plażą jakieś 15 min do rozrywkowej miejscowości), piekarnia prowadzona przez sympatyczna pae staruszków, sklep gdzie mleko ma co chwile inną cene - zależy od ilości która pozostała ;), piszczysta plaża... było super.... ech....

a w tym roku moze uda sie wrócić tam ... viva Espana!!!

costahispaniawschd16qz6sm.jpg

fonatnna33jr0ee.jpg

alicante15wk.jpg

maaismok0si0hm.jpg

maanaplaymae1nl.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry